Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Královohradecký kraj pokračuje vo výstavbe a modernizácii nemocníc

Napísal Róbert Bosák, 26.03.2024

V Královohradeckom kraji sa v posledných rokoch postavilo a zmodernizovalo viacero zdravotných stredísk. Rozvoj nemocničnej infraštruktúry za miliardy korún pokračuje ďalej. V priebehu roka prebehnú práce na niekoľkých väčších projektoch.


Zdroj: khk.cz


Výstavba 2 nových pavilónov v Jičíne a Trutnove


Stavebné práce už niekoľko mesiacov prebiehajú v Jičíne. Výsledkom realizácie bude vznik väčšieho pavilónu s onkologickým a hematologickým oddelením. V objekte za viac ako 690 mil. Kč sa zriadia aj laboratóriá. Nové laboratórne priestory s oddelením klinickej biochémie pribudnú aj v Trutnove. Novovybudovaný pavilón nadviaže na objekt s mikrobiologickými a imunologickými laboratóriami. V areáli Oblastní nemocnice Trutnov pribudne aj urgentný príjem za 380 mil. Kč. Začiatok jeho výstavby je naplánovaný na rok 2025.


Nový moderný pavilón v Rychnove nad Kněžnou


Moderným urgentným príjmom bude disponovať aj Nemocnice Rychnov nad Kněžnou. 5-podlažný objekt sa napojí na centrálnu budovu. O vybudovaní prístavby sa hovorilo už v roku 2015. Pôvodne mala stáť 380 mil. Kč. Oneskorenie realizácie ju kvôli rastu cien stavebných materiálov predražilo až na 880 mil. Kč. Časť investície smeruje na výstavbu energocentra a náhradného parkoviska pre desiatky vozidiel.

Zdroj: khk.cz


Druhá etapa modernizácie nemocnice v Náchode


Modernizácia rychnovskej nemocnice môže pomôcť jej osamostatneniu. V súčasnosti patrí do holdingu Oblastní nemocnice Náchod, ktorá má na jeseň tohto roka vstúpiť do druhej etapy obnovy. Úvodná fáza, ktorá priniesla 2 nové pavilóny dokončené v roku 2020, stála 1,4 mld. Kč. Druhá etapa, ktorej cieľom je výstavba pavilónu D s laboratóriami a transfúznou stanicou, si vyžiada celkovú investíciu 1,5 mld. Kč. Výstavbe bude predchádzať realizácia centrálneho a urgentného príjmu za 86 mil. Kč.

Zdroj: khk.cz


Nové sály v nemocnici Dvůr Králové nad Labem


Ďalšie milióny boli investované v meste Dvůr Králové nad Labem. V tamojšej nemocnici sa pracuje na realizácii nových operačných sál s moderným vybavením. Náklady na ich výstavbu dosiahnu vyše 107 mil. Kč. Zhotoviteľ má ukončiť realizačné práce v najbližších mesiacoch. Městská nemocnice Dvůr Králové nad Labem chce nové operačné sály začať využívať už tento rok.


Text: Róbert Bosák
Zdroj: Královohradecký kraj – khk.cz
Zdroj foto: Královohradecký kraj – khk.cz