Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

KOVOZOO Staré Město sprístupnilo novú galériu

Napísal Róbert Bosák, 12.02.2024

Na Morave pribudla ďalšia galéria. Nové výstavné priestory boli v januári sprístupnené v areáli KOVOZOO Staré Město. Do jednej z najvyhľadávanejších atrakcií v Zlínskom kraji môžu prilákať stovky nových návštevníkov.

Zdroj: kovozoo.cz


Niekdajší cukrovar v Starém Měste v okrese Uherské Hradiště sa premenil na KOVOZOO v roku 2012. Spoločnosť REC Group, ktorá prevádzkuje jedinú českú zoologickú záhradu s neživými zvieratami vytvorenými z kovu, ju založila s cieľom poukázať na rôzne možnosti recyklácie odpadu. Z areálu, v ktorom sú desiatky kovových modelov zvierat, sa rýchlo stala populárna atrakcia. V januári ju rozšírila nová galéria.

Zdroj: kovozoo.cz


Galéria podporuje kreativitu aj recykláciu


Otvorenie novej galérie MAYAK sleduje niekoľko cieľov. Expozícia rozširuje zbierku diel v kovovej zoologickej záhrade o ďalšie exponáty. Zároveň plní edukačnú funkciu a podporuje myšlienku recyklácie s cieľom oboznámiť širšiu verejnosť s možnosťami opätovného využitia odpadu. V Mayovej sále, ktorá je súčasťou Kongresového centra firmy REC Group, bude postupne vystavovať recyklované diela od rôznych umelcov. Tí budú mať možnosť predstaviť svoju tvorbu širšej verejnosti a ukázať svetu nekonečné možnosti ľudskej kreativity.


Stála expozícia diel od slovenského umelca


Pri otvorení galérie boli verejnosti sprístupnené 2 výstavy. Diela v dočasnej výstave s názvom Implementace vytvoril český sochár a dizajnér Lukáš Dvorský. Návštevníci si môžu pozrieť časť jeho tvorby do konca februára. Druhá výstava od slovenského umelca Petra Kuraja má charakter stálej expozície. Exponáty prezentujú diela vyrobené z kovového odpadu. Autor sa návrhmi snaží poukázať na možnosti zhodnotenia odpadu umeleckou formou. Obe výstavy sú prístupné verejnosti. Vstupné je v cene vstupenky do KOVOZOO.


Text: Róbert Bosák
Zdroj: kovozoo.cz
Zdroj foto: kovozoo.cz