Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Komixoví superhrdinovia poslúžili ako námet na kolekciu knižných poličiek

Napísal Róbert Bosák, 07.07.2016

Superhrdinovia z komixov a slávnych filmových príbehov už nebudú ochraňovať len spravodlivosť v amerických mestách. Ich novou úlohou bude strážiť knihy aj v našich príbytkoch.

 


Do bližšieho kontaktu so svetoznámymi hrdinami ako napríklad Batman, Superman a ďalší, sa po novom dostaneme aj prostredníctvom nábytku. Konkrétne pôjde o trendové poličky na knihy, ktoré sú vyrobené v tvare loga spomínaných aktérov. Najnovšie kúsky netradičného sortimentu už boli predstavené verejnosti a aktuálne sa očakáva ich postupná expanzia na trhu.

Zdroj: www.behance.net

 

Unikátny nápad tureckého dizajnéra

 

S novinkou vo svete dizajnu a nábytkárskych doplnkov prišiel turecký návrhár Burak Dogan. Jeho práca priniesla na trh zaujímavý typ knižných poličiek, ktoré hýria unikátnym nápadom. Ich tvar je totiž nadčasovou imitáciou loga niekoľkých hrdinov z prostredia komixov a filmu. Fanúšikovia moderných amerických príbehov o tradičnom súboji dobra a zla a o následnom víťazstve spravodlivosti tak budú mať dokonalé miesto na uloženie svojich kníh.

Zdroj: www.kusaka.co

 

Knižné poličky v originálnom prevedení

 

O originalite nových knižných poličiek nemusíme pochybovať, veď s podobnými modelmi sortimentu sme sa doteraz nezoznámili. Ak aj áno, šlo len o lokálne predávané produkty, ktoré si na svetovom trhu nezískali väčšiu pozornosť. V prípade kolekcie od Buraka Dogana je to presne naopak, čo robí jeho diela rešpektovanými aj medzi vrcholovými návrhármi. Úspech si získal najmä šikovnosťou a skvelým praktickým úžitkom, ktorý zdobí jeho najnovšiu prácu. Poličky sú totiž imidžové, šetrné k priestoru a dá sa na nich uložiť dostatočný počet kníh.

Zdroj: www.kusaka.co

 

Autora inšpirovali slávni superhrdinovia

 

Možno je sám autor novej kolekcie poličiek veľkým fanúšikom superhrdinov a možno len využil ich slávu medzi spotrebiteľmi kupujúcimi akékoľvek predmety s ich logom. Nech je to akokoľvek, ide o novinku, ktorá dokáže spestriť interiéry a oživiť ich niečím novým. Ako sme spomínali, poličky si získali pozornosť po celom svete, pod čo sa podpísal premyslený nápad, ktorý možno zvýši záujem (nielen) mladých čitateľov o čítanie kníh.

Zdroj: www.kusaka.co

 

Pre odporcov dobrodružných príbehov superhrdinov bude nová kolekcia tureckého dizajnéra len ďalším zbytočným gýčom na trhu. Milovníci týchto príbehov však budú vo svojom živle a vďaka unikátnym knižným poličkám budú mať do zbierky opäť niečo nové. Na záver ešte dodáme, že tento druh nábytku nemusí slúžiť len na odkladanie kníh. Uložiť si tam môžete čokoľvek iné, napríklad DVD filmy, počítačové hry či postavičky samotných hrdinov, ktorým tak u vás vytvoríte ten najlepší možný domov.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : behance.net, kusaka.co