Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Keď skvelý projekt príde s výbornou myšlienkou 0% na 3 roky

Napísal PR článok, 09.11.2023

Stúpanie úrokových sadzieb je už druhý rok realitou nielen na Slovensku. Vlastné bývanie sa tak stalo nedostupnejším a čoraz viac ľudí odkladá kúpu nehnuteľnosti na neskôr.


Developer projektu Popradská v Košiciach aktuálne ponúka záujemcom výhodné podmienky, vďaka ktorým je kúpa bytu v novostavbe opäť reálna. Je jednoduchým riešením pre všetkých – či už kupujú svoje prvé bývanie, chcú vymeniť starý byt za nový, menší za väčší či naopak, prípadne majú záujem investovať.




Pár slov o projekte

V roku 2020 sa spoločnosť Metrostav Slovakia a.s. so svojím developmentom rozhodla prvý krát opustiť Bratislavu. Akvizíciou projektu na mieste bývalého športového gymnázia v širšom centre Košíc, na najobľúbenejšom sídlisku Terasa, spoločnosť v septembri 2020 vstúpila do boja o košického klienta.


Developer si stojí za tvrdením, že Košice sú metropola. Je to mesto s veľkým potenciálom – príležitosťou pre študentov, pracujúcich, kreatívcov a umelcov, a ako sa stále častejšie ukazuje aj veľkých zahraničných investorov. A s týmto potenciálom rozvoja mesta prichádza aj potreba bývania.


Projekt Popradská je budovaný so zámerom vytvoriť nový charakter meniacej sa časti Terasy. Pestrá infraštruktúra so skvelým dopravným napojením a ľahko dostupným Starým Mestom. Poloha v kombinácii s kvalitnou občianskou vybavenosťou, susedným Borovicovým hájom, Katkinym parkom a blízkosťou centra umožní obyvateľom si naplno užívať svoj nový domov, či už radšej trávia čas v prírode športom, alebo kultúrou v centre.


265 bytov, v piatich bytových domoch so zelenými strechami, je súčasťou zelených vnútroblokov s rôznymi funkciami. Na pozemku vzniká oddychová zóna parčíku s lavičkami, na zelenej streche garáže detské ihrisko a tiež work-outová zóna pre aktívnych športovcov.   


Výhodou projektu Popradská je efektívne riešené parkovanie, z veľkej časti situované pod bytovými domami.


Developer plánuje kolaudáciu na úvod roka 2024 a tak už na budúci rok môžete v projekte bývať.



Žiadne skrývanie -  0% úrok na 3 roky


Developer kampaň stavia na myšlienke pomoci klientovi s preklenutím obdobia vysokých sadzieb, ponúka hneď 3 roky, to je skutočne dlhá doba.


Bonus, ktorý developer ponúka je rozdiel medzi mesačnou splátkou úveru pri úrokovej sadzbe uvedenej v úverovej zmluve klienta (aktuálne sa blíži k 5%) a mesačnou splátkou úveru pri nulovej úrokovej sadzbe za obdobie troch rokov. 


Pre lepšiu predstavu


Máte záujem o byt s pivnicou a vnútorným garážovým státím to všetko za 270 tis. €. Banky Vám úverom prefinancujú 80% tejto čiastky, t.j. 216 tis. € (= výška úveru).


Pri splatnosti 30 rokov v prípade 5% úrokovej sadzby by Vaša splátka bola cca 1160,- €/mesačne – pri 0% úroku 600,- €/mesačne. Developer Vám teda vráti 560,- €/mesačne. To je čiastka, ktorá už skutočne stojí za úvahu. 


Pozrite sa na ponuku na stránke projektu www.byty-popradska.sk


 

Za týchto podmienok naozaj nie je treba čakať na pokles úrokových sadzieb. Tí čo bývate v prenájme – neplaťte viac cudziu hypotéku, teraz je ten správny čas, začať splácať svoju. Mesačne ušetríte stovky eur.


Byty Popradská – nielen dobrá adresa,


ale aj hypotéka bez stresu s úrokovým bonusom 0% na 3 roky.