Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Kameň má svoje miesto aj v kúpeľni

Napísal Róbert Bosák, 23.02.2015

Možno patríte k milovníkom kamenných doplnkov, ktoré zdobia Vaše bývanie. Ak Vám povieme, že zariadenie kúpeľne môžete obohatiť práve týmto materiálom, určite zbystríte pozornosť.

Zdroj: www.originalinterier.cz


Využitie kameňa ako vhodného materiálu pre interiérové doplnky sa stáva hitom. Jeho miesto v našich domácnostiach si stále získava väčší rešpekt a vďaka viacerým skvelým vlastnostiam jeho popularita rýchlo rastie. V poslednom období sa tento estetický materiál dostal zaslúžene aj do kúpeľní, ktoré ozdobil svojim špeciálnym nenapodobiteľným šarmom. Nejde však o kamenné obklady alebo podlahy, ktoré sú bežne využívané v moderných príbytkoch. Reč je o kamenných doplnkoch, vďaka ktorým môžu mať majitelia vo svoje kúpeľni eleganciu a kvalitu.

Zdroj: www.beart.sk


Kúpanie v kamennej vani


Pri pohľade na kamenné vane sa mnohí zhodneme, že v porovnaní s klasickými plastovými, plechovými alebo keramickými vaňami ponúkajú omnoho krajší dizajn. V ich vzhľade sa odráža istá pompéznosť, ktorú v iných druhoch vaní nenájdeme. Najlepšie na tom je, že kameň ponúka aj široký priestor na výrobu rôznych modelov, takže aj tie najvyššie nároky zákazníkov na samotný dizajn sa dajú ľahko splniť.


Aj umývadlo v kamennom prevedení


Ak už máte v kúpeľni vaňu zo štýlovo opracovaného kameňa, tak nezabúdajte ani na umývadlo, ktoré vhodne doladí túto kamennú kombináciu. Nielenže to bude prispievať k lepšej súhre dizajnových prvkov, ale takisto podporíte kvalitatívnu úroveň zariadenia kúpeľne. Vieme, že kameň netrpí pod vplyvom zvýšenej vlhkosti a pary, takže takéto umývadlá sa určite hodia do každej kúpeľne.


Doprajte si nadčasový dizajn


Niektorí môžu tvrdiť, že vane a umývadla z kameňa pôsobia pravekým štýlom a že sú len pre milovníkov historicky ladených interiérov. To je samozrejme iba vec vkusu, pretože ak sa pozrieme na kúpeľne s týmito kamennými doplnkami, ich dizajn sa javí ako nadčasový. Je vôbec zbytočné ho nejako ohraničiť a skúsiť zaradiť do vhodného obdobia. V kombinácií so správnym zladením bude pôsobiť štýlovo bez ohľadu na trendy a čas.

Zdroj: www.living.cz


Kameň má mnoho skvelých pozitív, ktoré ho ako materiál vhodný do domácností môžu vyzdvihnúť. To isté platí aj pre jeho použitie v kúpeľniach, kde sa vzhľadom na svoju vysokú odolnosť hodí a nijako mu neublíži pravidelný kontakt s vodou. Milovníci tohto materiálu nemajú nad čím rozmýšľať a v rámci možností sa môžu pustiť do vynovenia svojej kúpeľne aj s pomocou kamennej vane a kamenného umývadla.  


Text : Róbert Bosák

Foto : originalinterier.cz, beart.sk, living.cz