Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Jún v Londýne patrí architektúre

Napísal Róbert Bosák, 02.06.2015

Jún je už tradične mesiacom rôznych celosvetových podujatí a v bohatej ponuke udalostí majú miesto aj akcie spojené s prezentáciou dizajnu a architektúry. Jedno z preslávených podujatí tohto typu sa práve včera začalo aj v Londýne.

Zdroj: www.carocommunications.com


Včera oficiálne odštartoval dobre známy Londýnsky festival architektúry, ktorý je už od začiatku svojho organizovania prestížnym podujatím s celosvetovými ohlasmi. Tohtoročné podujatie je už celkovo 11.ročníkom v rade a vzhľadom na pozitívne ohlasy z minulých rokov čaká organizátorov aj návštevníkov ešte viac zaujímavých zážitkov, ktoré by mali opäť zvýšiť renomé celého festivalu.

Zdroj: www.londonfestivalofarchitecture.org


Mesiac dobrej architektúry v Londýne


Hlavným bodom festivalu bude priblížiť verejnosti rôzne zaujímavosti zo sveta architektúry. Festival prebieha vždy v dĺžke jedného mesiaca a tohto roku vyšiel dátum presne na obdobie od 1. do 30. júna. Aj tento rok sa podujatie pripravilo na viacerých miestach v britskej metropole, čím sa zachovala tradícia spestriť celý program a nechať festivalu svôj pôvodný nápad.

Zdroj: www.carocommunications.com


Podujatie plné dobrých nápadov


Každý veľký festival sa stáva veľkým vďaka spojeniu inovatívnych myšlienok, originálnych nápadov a bohatého programu. Súčasťou prestížneho festivalu budú aj výstavy, prednášky, videoprojekcie či workshopy, ktoré majú za úlohu návštevníkov viac vtiahnuť do diania okolo tejto oblasti. Organizátori nezabudli ani na zaujímavý doplnkový program, ktorý má popri odovzdávaní cenných poznatkov priniesť aj dobrú náladu pre rodiny.

Zdroj: www.pohyby.co.uk


Vybrané diela z predošlých ročníkov :

 

Zdroj: www.londonfestivalofarchitecture.org 


Zdroj: www.londonfestivalofarchitecture.org 


Zdroj: www.architecturaldigest.com


Londýn bol odjakživa stredobodom záujmu návštevníkov z celého sveta a počas aktuálneho mesiaca do neho zavítajú ďalší ľudia z desiatky krajín. Tí si až do konca júna môžu prísť pozrieť tradičný festival bez ohľadu na to, či je návšteva festivalu ich hlavnou motiváciou alebo nie. Umenie, diela, nápady, dojmy, to všetko bude už po 11-krát hlavným pilierom londýnskeho festivalu architektúry.  


Text : Róbert Bosák

Zdroje : londonfestivalofarchitecture.org

Foto : carocommunications.com, londonfestivalofarchitecture.org, pohyby.co.uk, architecturaldigest.com