Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Inovácia v bývaní – komfort na ploche 40m2

Napísal Róbert Bosák, 15.03.2016

Aj s výmerou 40m2 sa dá dosiahnuť pohodlie so všetkým, čo ku komfortnému životu patrí. Aspoň tak to tvrdí Simone Woodroffe, ktorý predstavil svoj inovatívny koncept moderného bývania.

 

Britský dizajnér Simone Woodroffe má stále čím prekvapiť, čo po viacerých inovatívnych návrhoch potvrdil aj predstavením nového konceptu bývania. YO! Home, ako ho autor so svojim tímom pomenoval, predstavuje špeciálny príbytok, ktorý majiteľom ponúkne spojenie komfortu a kvality aj napriek malej výmere. Návrh zaujal aj nás, takže poďme sa spoločne pozrieť ako sa dá v takomto malom priestore užívať pohodlie.

 

Netradičná novinka v oblasti bývania

 

Woodroffe síce nie je jediným dizajnérom, ktorý ukázal, že pri troche fantázie a šikovnosti sa dá zariadiť atraktívne bývanie aj v malom priestore, no jeho nápad patrí nepochybne k tým najlepším. Reč je o inovatívnom type príbytku s názvom YO! Home, ktorý bol predstavený ako potenciálne riešenie pre bývanie budúcnosti spájajúce dizajn, komfort a optimálnu cenu.  

Zdroj: www.telegraph.co.uk

 

40m2 k pohodliu úplne postačí

 

Podľa autora nie je malý priestor žiadnou prekážkou k vytvoreniu dokonalého bývania a jeho inovatívny projekt to potvrdzuje. Oba verzie predstavených apartmánov totiž spĺňajú nároky na nadštandardné bývanie napriek skromnej výmere 40m2. Prekvapenie však spočíva v počte miestností, ktorých sa do priestoru vošlo až 5. A nejde o žiadne stiesnené izbičky, v ktorých by ste sa museli tlačiť. Woodroffe prišiel s riešeniami, ktoré šetria priestor a zvýrazňujú jeho priestrannosť tak, aby ste mali v jednotlivých miestnostiach dostatok miesta. 

Zdroj: www.dailymail.co.uk

 

Nadštandard ukrytý v srdci apartmánu

 

Nech by bol nápad autora akokoľvek pokrokový, bez kreatívneho ducha podpísaného pod tvorbou interiérového dizajnu by nestál za veľa. V prípade príbytku YO! Home je však dizajn kľúčový a pri zariaďovaní prezentačného prototypu sa myslelo na každý detail. Výsledkom je päť nadštandardných miestností, v ktorých nájdeme moderné materiály, harmonické farby a účelové rozmiestnenie zariadenia. Za zmienku stoja rôzne efektívne riešenia, ako napríklad úložné priestory v podlahe alebo posteľ „zavesená“ na stene. Práve tie sa najväčšou mierou postarali o priestrannosť dosiahnutú v malom priestore.

Zdroj: www.experienceluxury.co

 

Luxus má byť dostupný pre každého

 

Vzhľadom na jedinečný nápad by sme mohli apartmány YO! Home považovať za bývanie pre smotánku. Prekvapení je však viac a okrem zariadenia priestoru má byť ďalším samotná cena. Autor si dá údajne záležať na primeranej hodnote apartmánov, pretože svojim nápadom chce dostať luxus medzi strednú vrstvu. Na atraktívne bývanie na nadštandardnej úrovni má vraj právo každý, čo ho viedlo k myšlienke navrhnúť štýlový príbytok za dostupnú cenu.

Zdroj: www.lifeedited.com

 

Všetko nasvedčuje tomu, že budúcnosť bude patriť elegantným mini príbytkom, ktoré na seba vezmú úlohu alternatívnej voľby voči prepychovým megalomanským sídlam. Svedčia o tom aj pozitívne ohlasy na predstavený apartmán YO! Home, ktorý vzbudil pozornosť dokonalým spojením minimalistického priestoru a maximálnej efektivity pri jeho využití. Woodroffovi sa teda podaril ďalší skvelý nápad a jeho miniapartmány sa možno už čoskoro začnú realizovať.

 

Text : Róbert Bosák

Zdroje : telegraph.co.uk, design-milk.com

Foto : telegraph.co.uk, dailymail.co.uk, experienceluxury.co, lifeedited.com