Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Infrasauna - Domáci pomocník pre zdravie

Napísal Róbert Bosák, 24.11.2014

Nie je náhoda, že výrobcovia stále vyhľadávajú nové riešenia vedúce k lepšiemu pôsobeniu sáun na zdravie človeka. Skvelou formou ako si užiť takýto prospešný pôžitok aj doma sú moderné infrasauny.

Zdroj: www.sauny-vital.cz


Využitie sauny ako relaxačného a zdravotne prospešného pomocníka poznali už v dávnej minulosti. Antické aj orientálne kultúry vedeli o saunách a ich vplyve viac ako dosť a zahŕňali ich do kúpeľov, palácov aj vtedajších domácností. Tie prežili až dodnes a ich využívanie je aktuálne aj v našich domácnostiach. V mnohých prípadoch však nemôžeme hovoriť o klasických saunách, pretože ich nahrádzanie infrasaunami je stále bežnejším javom.

Zdroj: www.sauny-vital.cz


Užitočná aj estetická


Prvé infrasauny boli vymyslené niekoľko desaťročí dozadu ako alternatívny variant ku klasickým fínskym a vlhkým ruským saunám. Odlišujú sa v princípe fungovania, ktorý pozostáva z vytvárania neškodných infračervených lúčov. Tie sú ústretové voči telu, veď ich nájdeme aj v detských inkubátoroch.


Infrasauny majú viacero plusov, pre ktoré ich popularita stúpa a zákazníci zvyšujú dopyt po tomto užitočnom pomocníkovi. Význam pre zdravie človeka je jednoznačný, no dôležitým prvkom rastúceho záujmu je aj samotný dizajn. Ten sa navrhuje v rozličných kombináciách vhodných do akýchkoľvek interiérov s cieľom vytvoriť estetické domáce miesto na relax.

Zdroj: www.infra-sauna.cz


Infrasauna pre oddych a lepšie zdravie


K udržiavaniu správneho životného štýlu môže výrazne pomôcť aj domáca infrasauna. Práve vďaka nej viac podporíme lepšie fungovanie našich biologických procesov a prostredníctvom priaznivých relaxačných účinkov dokážeme stimulovať aj pozitívnejšie myslenie. Jej úlohou je prehrievať ľudské telo do určitej hĺbky, prevažne 4-5cm, vďaka ktorej sa organizmus očisťuje a obnovujú všetky vnútorné procesy.

Zdroj: www.trendy-living.cz


Význam infrasauny pre ľudský organizmus :  


-         posilní imunitný systém

-         detoxikuje organizmus

-         zneškodní baktérie a vírusy

-         pomôže rýchlejšie zahojiť rany

-         podporí celkové mentálne zdravie

-         prekrví kožu a spraví ju pevnejšou

-         podporí vitalitu a zlepší intelekt

Zdroj: www.caretta-spa.cz


Pokiaľ bude Vašu domácnosť spestrovať infrasauna, budete mať doma zaručene skvostný dizajnový kúsok skrášľujúci interiér a zároveň praktického „lekára,“ ktorý Vám ponúkne priestor na pokojný oddych pod ozdravujúcimi infračervenými lúčmi. Ceny sú rôzne, mnohé modely nájdeme aj od 1000€, čo by mohlo byť dobrým nápadom na blížiace sa Vianoce.  


Text : Róbert Bosák

Foto : sauny-vital.cz, infra-sauna.cz, trendy-living.cz, caretta-spa.cz