Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

India otvorila dvere prvej predajni IKEA

Napísal Róbert Bosák, 14.08.2018

Dnes sa trochu netradične pozrieme do sveta nábytkárskeho biznisu, v ktorom sa počas minulého týždňa odohrala jedna z najväčších udalostí tohto leta. Spoločnosť IKEA totiž spečatila svoju expanziu v Indii, kde otvorila svoju prvú predajňu.

Zdroj: www.atimes.com 


Švédska nábytkárska jednotka (podľa mnohých aj európska či dokonca svetová) má za sebou skvelý týždeň. Minulý štvrtok si na konto pripísala ďalší dôležitý míľnik, ktorým je otvorenie prvej predajne v Indii. Práve od tohto kroku si vedenie spoločnosti sľubuje vyššie tržby, lepšie renomé a väčší vplyv na trhu s predajom nábytku v celej Ázii.

Zdroj: www.cntraveller.in 


Ročná návštevnosť má dosiahnuť 8 mil.

 

Otvorenie nového obchodného komplexu IKEA sa spája s vysokými očakávaniami. Keďže za domov novej predajne sa vybral Hajdarabád, 4. najväčšie mesto krajiny, vedenie zo Švédska si trúfa odhadnúť ročnú návštevnosť na 8 miliónov. Tá by mala dosiahnuť takúto métu nielen vďaka nábytku z dielne švédskeho výrobcu, ale aj kvôli širokej ponuke potravín, na ktorú sme v predajniach IKEA zvyknutí aj v Európe.

Zdroj: www.hindustantimes.com 


Vstup na indický trh po vyše 12 rokoch

 

Vstup švédskeho predajcu na indický trh sa nerodil ľahko a na rozdiel od iných krajín k nemu došlo až po viac ako 12 rokoch. IKEA si totiž podobne ako iné spoločnosti zo západu musela počkať na nové politické opatrenia vedúce k možnosti podnikať v štáte pod vlastnou značkou ako tzv. priamy investor. Dlhé čakanie sa nakoniec vyplatilo a 9. august 2018 sa tak oficiálne zapísal do histórie ako deň, kedy sa v Indii otvorila prvá predajňa IKEA.

Zdroj: www.indianexpress.com 


Len jedna z plánovaných 25 predajní

 

Predajňa zo spomínaného mesta Hajdarabád je len začiatok expanzie naprieč Indiou. IKEA už dávnejšie avizovala, že do roku 2025 chce mať v krajine otvorených až 25 obchodov. Na rade sú ďalšie mestá, pričom v niektorých z nich by mohli prevádzky zabrať ešte viac plochy a predávať podstatne viac produktov ako v prípade prvej predajne, v ktorej sa podľa zdrojov zo zahraničia predáva vyše 7000 produktov.

Zdroj: www.hindustantimes.com


Vstup na indický trh znamená pre IKEU pokračovanie v rozsiahlej ázijskej expanzii, kde chce spoločnosť postupne získať najvyšší možný podiel v oblasti predaja nábytku. Práve trh v Indii zaznamenávajúci rýchly rozvoj by jej v tom mal výrazne pomôcť a pripraviť tú správnu pôdu pre uchytenie sa v tomto regióne.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.siasat.com, www.atimes.com, www.cntraveller.in, www.hindustantimes.com, www.indianexpress.com