Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Ideál medzi hotelmi nájdeme v Singapure

Napísal Róbert Bosák, 18.10.2015

Na svete sú tisíce luxusných hotelov, no len niektoré môžeme zaradiť medzi tie najlepšie. Na jeden taký sa ideme pozrieť do zálivu Marina Bay. 

Zdroj: www.yoursingapore.com


Marina Bay je známou lokalitou vyhľadávanou turistami z rôznych kútov sveta. Tento záliv patriaci Singapuru ponúka mnoho čarovných miest, ktoré môžu byť skvelou pozvánkou na dovolenku. Vzhľadom na to sa veľké developerské spoločnosti v tejto destinácií podujali na výstavbu hotelov a jedným z nich je aj komplex Marina Bay Sands. Nejde však o obyčajný hotel, ktorý bežne nájdete na rôznych turistických miestach a my Vám povieme prečo.

Zdroj: www.peri.com.kw


Luxus a dizajn v podaní Marina Bay Sands

 

Je to presne 5 rokov, čo môžu návštevníci zavítať do priestorov luxusného hotela Marina Bay Sands. Dominantnú stavbu pozostávajúcu z troch veží dala postaviť developerská spoločnosť Las Vegas Sands, ktorá je známa prevádzkovaním hotelov a kasín v USA a Ázií. Jej cieľom bolo v atraktívnej singapurskej lokalite zrealizovať jedinečný 5-hviezdičkový hotel, ktorý by ponúkol nadštandard a navyše by upútal pozornosť sveta aj fascinujúcim dizajnom. Práce na návrhu budovy sa chytil izraelský architekt Moshe Safdie a výsledkom je veľkolepá stavba, ktorá je lákadlom už len pre samotný dizajn.

Zdroj: www.thousandwonders.net


Hotel ako súčasť viacúčelového komplexu

 

Zámerom autorov nebola iba realizácia hotela, ktorý by spĺňal najvyššie nároky na kvalitné ubytovacie zariadenie. Aj keď ten bol pilierom celého konceptu, mal sa stať len súčasťou rozsiahleho komplexu, ktorý by ponúkol omnoho viac. Investori mali záujem prísť s veľkým centrom, ktoré ponúkne široké spektrum služieb a dali si záležať na príprave celého projektu. Početný tím najlepších profesionálov sa pustil do realizácie odvážneho plánu a výsledkom je jeden z najväčších a najlepších hotelových komplexov, v ktorom nájdeme oveľa viac ako len nocľah v nadštandardne zariadenej izbe.

Zdroj: vincentloy.wordpress.com


Možnosti, ktoré neponúkne každý rezort

 

Ťažko povedať, čo je v priestoroch Marina Bay Sands tým najpríťažlivejším miestom, lebo v spojitosti s návštevou hotela máte čo robiť, aby ste si našli chvíľu voľného času. Atrakcií je viac ako dosť a my spomenieme napríklad kasíno, moderné nákupné centrum, dve divadlá alebo slávne ArtScienceMuseum v tvare lotosového kvetu. Nezabúdajme na Infinity Pool, teda najdlhší vyvýšený bazén na svete, ktorý je zapísaný v Guinessovej knihe rekordov a nájdeme ho práve na streche hotela.

Zdroj: travel.smart-guide.net


Rebríčky najlepších hotelov sveta zostavuje mnoho spoločností a agentúr pravidelne, no zdá sa, že na niektoré zabúdajú. Príkladov ako spojiť eleganciu architektúry, luxusné vybavenie a širokú dostupnosť služieb je viacero, no Marina Bay Sands patrí nepochybne k tým naj, čo by tento rezort malo zaradiť na vrchol. Ak by ste sa chystali do Singapuru a hľadali skvelé miesto na ubytovanie, práve Marina Bay Sands bude jednou z možností ako si užiť komfort na najvyššej úrovni.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : traveldelight.biz, yoursingapore.com, peri.com.kw, thousandwonders.net, vincentloy.wordpress.com, travel.smart-guide.net