Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Hviezdy zelenej architektúry predstavia slovenskému publiku horúce novinky

Napísal Róbert Bosák, 06.06.2016

Ekológia, trvalo udržateľný rozvoj, bioarchitektúra alebo zladenie stavebných procesov s prírodou, to všetko sú témy, ktoré už pár rokov rezonujú v radoch domácej verejnosti. Našu aktívnu iniciatívu v tejto oblasti prídu podporiť aj zahraniční priekopníci zelenej architektúry.

 

Záujem Slovákov o rôzne novinky a pokrokové riešenia v oblasti ekologického stavebníctva je evidentný. V rámci množstva aktivít spojených so šírením osvety o zelenej architektúre sa našim odborníkom darí organizovať rôzne prednášky a konferencie s medzinárodnou účasťou. Významné podujatie tohto druhu nás čaká aj o necelé dva týždne, kedy v Bratislave prebehne prednáška s dvoma vplyvnými osobnosťami z danej brandže.

 

Hviezdy bioarchitektúry pred slovenským publikom

 

Mená Gernot Minke a Werner Schmidt by mali byť známe všetkým vášnivým priaznivcom zelenej architektúry. Ich práca priniesla viacero prelomových okamihov, ktoré umožnili stavebníctvu napredovať. Dvojica renomovaných architektov pracuje na rôznych novinkách stále a o pár dní príde to najaktuálnejšie predstaviť do Bratislavy.

Zdroj: www.recriarcomvoce.com.br

 

Témou podujatia budú aktuálne novinky

 

Inovácia v oblasti využitia prírodných materiálov ako hlina a slama a ich zakomponovanie do súčasných stavebných procesov je hlavnou činnosťou oboch velikánov zelenej architektúry. Najnovšie objavy zo svojich „výskumov“ prídu predstaviť aj slovenskému publiku, ktoré sa môže tešiť na cenné poznatky. Účastníci sa nielenže zoznámia s pohľadom týchto pánov na bioarchitektúru, ale takisto budú môcť diskutovať o prezentovaných novinkách.

Zdroj: www.constrruccionconfardosdepaja.cl

 

Miesto a dátum prednášky

 

Miesto konania – Stará Tržnica, Bratislava

Dátum podujatia – 18.jún 2016 o 17:00

Podujatie pripravilo občianske združenie ArTUR – Architektúra pre trvalo udržateľný rozvoj

Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal

Zdroj: www.atelierwernerschmidt.ch 


Slovenskí milovníci zelenej architektúry majú ďalšiu možnosť získať bohaté poznatky o tejto aktuálnej téme, stačí prísť 18.júna na stretnutie s dvoma velikánmi. Prednáška týchto pánov je nielenže šancou ako načerpať novú inšpiráciu, ale rovno spôsobom ako prebrať svoje nápady a zámery s odborníkmi, ktorých myšlienky zmenili svet stavebníctva.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : recriarcomvoce.com.br, constrruccionconfardosdepaja.cl, atelierwernerschmidt.ch