Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Hotel v korunách stromov priamo v lone africkej divočiny

Napísal Róbert Bosák, 14.12.2016

Omrzeli vás už klasické mestské hotely, apartmány na pláži či horské chaty? Potom si môžete vyskúšať dovolenku v africkej divočine, napríklad priamo v pralese. A zážitok z takéhoto netradičného dobrodružstva ešte umocní bývanie v korunách stromov.

 

Prírodná rezervácia Ngorongoro rozprestierajúca sa uprostred Tanzánie je častým cieľom turistov z celého sveta. S ich rastúcou návštevnosťou je potrebné riešiť aj otázku ubytovania, ktorú každý z hotelierov chápe po svojom. Jeden z najlepších nápadov sa zrodil v hlavách majiteľov miestneho rezortu The Highlands, ktorý ponúka netradičný zážitok. Ubytovať sa totiž môžete v špeciálnych kupolách, ktoré sú umiestnené priamo v korunách stromov.

Zdroj: www.tripadvisor.com

 

V lone nepoškvrnenej africkej prírody

 

Zámerom autorov tohto nápadu bolo ukázať ľuďom krásy miestnej prírody, ktorá je bohatá na fascinujúce scenérie. Ide o relaxačný a zároveň náučný pobyt priamo v lone africkej prírody plnej rôznych rastlinných aj živočíšnych druhov. Práve vďaka možnosti žiť na vrchole stromu majú turisti možnosť pozorovať šíru krajinu z netradičného výhľadu a popritom môžu nasávať pozitívnu energiu prúdiacu zo stromov.

Zdroj: www.bordermail.com.au

 

8 „apartmánov“ visiacich na stromoch 

 

Kapacita rezortu nie je príliš veľká a majitelia majú pre turistov k dispozícii iba 8 apartmánov. Tie neoplývajú príliš veľkou výmerou, no tá nie je pri takomto dobrodružstve vôbec potrebná. Ubytovaní si totiž môžu užiť originálny spôsob bývania, nakoľko každý apartmán je vlastne kupolou zavesenou na vrchole stromu. Napriek miniatúrnej ploche sú domčeky celkom dobre vybavené a nájdeme v nich sprchový kút s teplou vodou, toaletu či dokonca krb.

Zdroj: www.africatravelresource.com


Za nocľah zaplatíte približne 800€

 

Obdivovať scenérie jednej z najkrajších prírodných rezervácií sveta stojí za to. To si povedia aj návštevníci, ktorí sú ochotní za takýto nocľah zaplatiť vyše 800€. Táto cena síce znie ako premrštená a mnohých odoženie do okolitých hotelov, no kto chce silou mocou skúsiť takúto formu ubytovania, neodradí ho ani príliš veľká investícia. Výnosy sú predsa zaručené, domov si odnesiete zážitky na celý život.

Zdroj: www.africatravelresource.com

 

Text : Róbert Bosák

Foto : tripadvisor.com, bordermail.com.au, africatravelresource.com