Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Hotel roka nájdeme na Maledivách

Napísal Róbert Bosák, 24.07.2015

Aj v oblasti hoteliérstva sa organizujú pravidelné súťaže a ankety, ktorých cieľom je spoznať najlepšie hotely. Jednu z najprestížnejších medzinárodných súťaží vyhlásila poradenská spoločnosť TripAdvisor, ktorá hľadala najlepší hotel roku 2015.


Zdroj: www.kuoni.co.uk


Cieľom súťaží oceňujúcich najlepšie hotely sveta je spoznať atraktívne resorty v najkrajších dovolenkových destináciách. Presne to bolo zámerom americkej spoločnosti TripAdvisor, ktorá sa na základe svojej činnosti orientujúcej na poskytovanie kompletného poradenstva v oblasti cestovania a dovoleniek zamerala na vyhlásenie ankety o najlepší hotel sveta za rok 2015.

Zdroj: www.eluxemagazine.com


Obrovská konkurencia zúčastnených hotelov

 

Výsledky danej ankety o najlepší hotel 2015 sú známe už niekoľko týždňov. Hlasovania sa zúčastnili početné skupiny cestovateľov, turistov a návštevníkov rôznych hotelov, ktorí si mohli vybrať najlepší hotel podľa vlastného hodnotenia. Víťaz sa vyberal spomedzi obrovskej konkurencie, v ktorej sa zúčastnilo viac ako 8100 hotelov z 8 rôznych oblastí sveta. Toto číslo nám dáva jasne najavo, že víťazný hotel ponúka maximum a doslova ho môžeme považovať za raj na zemi.

Zdroj: www.dreamholiday.biz


Víťaza nájdeme na Maledivách

 

Z veľkého množstva hodnotených hotelov sa nakoniec našiel víťaz sídliaci na Maledivách. Ide o hotel s názvom Gili Lankanfushi, ktorý sa nachádza na koralovom ostrove Lankanfushi patriacom pod Maledivy. Celý resort je vytvorený prostredníctvom 45 vil, ktoré sa sústreďujú hneď pri hladine vody a ponúkajú tak idylické bývanie na prahu oceánu obklopeného rajskou prírodou.


Zdroj: www.agoda.com


Harmonické ubytovanie v najvyššom štandarde

 

Dôvodov, pre ktoré obstál Gili Lankanfushi v ankete najlepšie je viacero. Hlasujúci sa pre tento resort rozhodli najmä kvôli vysokej úrovni ubytovania, s ktorou sa spája mnoho výhod. Vybavenie každej z ponúkaných vil ponúka maximálny komfort zabezpečujúci harmonické bývanie. Široká dostupnosť hotelových služieb je navyše doplnená atraktívnymi miestnymi službami, medzi ktorými nechýbajú kúpele, potápanie, športové areály či rôzne typy plavieb.

Zdroj: www.architecturendesign.net


Víťazom hlasovania o najlepší hotel roka je teda resort Gili Lankanfushi, ktorý ponúka svojim návštevníkom maximálny luxus v panenskom prostredí, na základe čoho získal prvenstvo v 13.ročníku tejto prestížnej súťaže. Maledivy sa podľa výsledkov hlasovania stali celkovo lokalitou s najlepšími hotelmi, pretože prvé miesto atakovali ďalšie dva hotely z tejto oblasti, takže ak chcete spať v niektorom z top hotelov sveta, určite navštívte Maledivy.   

 

Text : Róbert Bosák

Foto : kuoni.co.uk, eluxemagazine.com, dreamholiday.biz, agoda.com, architecturendesign.net