Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Drevo kúpeľni pristane

Napísal PR článok, 04.03.2024

Drevo je materiál, ktorý svoju krásu a jedinečnosť preukazuje naozaj veľmi dlho. Zatiaľ čo v obývacích izbách, spálňach či kuchyniach je pre nás samozrejmosťou, jeho využitie v kúpeľni brzdí množstvo predsudkov. A často zbytočne.


Zdroj: Shutterstock.com


Drevený kúpeľňový nábytok


Prvým krokom, ako priestoru votknúť esenciu dreva, je stávka na drevený kúpeľňový nábytok. Kúpeľňový nábytok môže byť vyrobený z masívu alebo z dyhovaných MDF dosiek. Dekor dreva skvele napodobní aj kvalitné lamino. Pokiaľ zvolíte naozaj drevo, je potrebné sa uistiť, že je nábytok skutočne určený do kúpeľňového prostredia. Musí totiž zvládnuť nielen vlhkosť, ale aj striedanie teplôt a priamy kontakt s vodou. Drevený kúpeľňový nábytok býva ošetrený špeciálnou vrstvou, ktorá povrchy chráni proti vonkajším vplyvom a zároveň uľahčuje údržbu.


Drevené kúpeľňové doplnky


Vedľa kúpeľňového nábytku môžete siahnuť aj po drevených kúpeľňových doplnkoch, medzi ktoré sa radia rôzne háčiky, poličky, držiaky, ale aj napríklad drevený rám zrkadla alebo stolička. Drevo sa hodí nielen do glamour štýlu a boho štýlu, ale skvele vynikne aj v minimalizme, ktorému dodá živú iskru. Severský štýl je potom drevom doslova nadšený a využíva ho na zútulnenie priestoru, a to bez toho, aby bola porušená podmienka „minimalizmu. Ostatne aj farebnosť severského štýlu sa drevu veľmi približuje. Širokú ponuku zrkadiel v drevenom ráme rovnako ako kúpeľňových doplnkov nájdete na e-shope Sanitino.

Zdroj: Shutterstock.com


Drevená doska pod umývadlo


Módnym trendom kúpeľní posledných rokov je umývadlo na dosku. Nielen, že priestor príjemne odľahčíte, ale navyše získate originálny designový prvok. Obzvlášť ak stavíte na netradičné umývadlové misy odlišujúce sa líniami, materiálom alebo dekorom. Nezabudnite k tomuto unikátnemu setu zaobstarať aj zodpovedajúcu umývadlovú batériu, pretože v detailoch tkvie harmónia celku. Zaujímavá ponuka umývadiel na dosku aj ladiacich umývadlových batérií je pre vás pripravená na e-shope Sanitino.


Drevo nemusí byť drevo


Pokiaľ milujete drevo, ale vaše obavy sú príliš veľké na to ním kúpeľňu obohatiť, stavte na obklady a/alebo dlažbu s dekorom dreva. Nájdete dokonca formáty, ktoré imitujú klasickú drevenú podlahu alebo svojou štruktúrou dokonca napodobňujú hrubý povrch surového dreva. Aby tento dekor dostal skutočne priestor, odporúčame zvoliť hladšie línie sanitárneho vybavenia. V prípade sprchového kúta potom voľte číre sklenené zásteny a sprchovú vaničku v ideálnom prípade zapustenú do podlahy alebo zvoľte odtokový žľab.


Výhody aj úskalia dreva


S drevom je možné v kúpeľni vytvárať skutočne divy. Môže poslúžiť ako efektné obloženie vane alebo ním môžete vytvoriť pôsobivú dominantu, napríklad obložením jednej steny. Vždy voľte tvrdší druh dreva, napr. tropické či severské dreviny alebo odolnejší dub, orech či agát. Nezabudnite, že drevo bude vždy pracovať! A tiež sa v čase meniť. Navyše je potrebné po nejakom čase, obvykle by doba nemala presiahnuť 3 roky, obnoviť ošetrenie povrchov (či už volíte lak, lazúry, olej alebo vosk). Pokiaľ túžite po skutočnom dreve a chcete ho mať dlhodobo v dobrej kondícii, zaistite, aby bola kúpeľňa dobre vetraná.

PR článok