Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Drechslerov palác v Budapešti sa premenil na vkusný hotel

Napísal Róbert Bosák, 17.08.2023

Kedysi sídlo baletnej akadémie a vychýrenej kaviarne, neskôr opustený objekt čakajúci na znovuzrodenie. Osud jedného z budapeštianskych palácov vyzeral spečatený. Šancu na nový život mu dala medzinárodná hotelová sieť.

Zdroj: whotel.hu-budapest.com

 

Budapeštiansky Drechslerov palác začal písať svoju históriu v 80. rokoch 19. storočia. Jeden z najkrajších palácov v maďarskej metropole patrí vyše 130 rokov k výkvetu novorenesančnej architektúry. Napriek tomu zíval 15 rokov prázdnotou a trpezlivo čakal na nové poslanie. Tým je v súčasnosti poskytovanie ubytovania pre náročnejšiu klientelu, ktorá zavíta na Andrássyho triedu a strávi pobyt vo vkusne zariadenom hoteli W Budapest.

Zdroj: welovebudapest.com

 

Viac ako 150 izieb a apartmánov

 

Drechslerov palác bol napriek viac ako 130-ročnej histórii v celkom dobrom stave. Aj preto sa rekonštrukcia vedená ateliérmi Bowler James Brindley a Bánáti + Hartvig zameriavala najmä na vizuálnu premenu interiéru. Vzhľadom na polohu paláca a jeho historický význam zohrala hlavnú úlohu modernizácia starších priestorov s dôrazom na zachovanie pôvodných prvkov. Tomu bol prispôsobený aj dizajn 151 izieb zariadených v pestrejšom, no neutrálnom prevedení, ktoré zdobia dlaždice, nábytok z dreva a metalické odtiene kombinované s bielym, hnedým alebo modrým pozadím.

Zdroj: whotel.hu-budapest.com

 

Hotel s reštauráciou aj kúpeľmi

 

Dizajnéri z britského a maďarského ateliéru nenechali nič na náhodu a okrem nadčasového dizajnu si dali záležať aj na nadštandardnom vybavení hotela. V paláci oproti budove opery nechýba nóbl reštaurácia, ktorú dopĺňa priestranný salónik vhodný na organizovanie menších spoločenských akcií. Komfort pre ubytovaných hostí zaistia súkromné hotelové kúpele, ktoré sú takisto zariadené v štýle typického budapeštianskeho dizajnu z 19. storočia. Hotelová sieť patriaca pod značku Marriott International sa tak rozšírila o ďalší jedinečný hotel schopný prilákať širokú domácu aj zahraničnú klientelu.

Zdroj: whotel.hu-budapest.com

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: whotel.hu-budapest.com, welovebudapest.com