Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Dovolenkujte v niektorom z najlepších európskych hotelov

Napísal Róbert Bosák, 13.08.2015

Letná dovolenková sezóna je stále v plnom prúde a ešte niekoľko dní ponúkne dostatok priestoru na strávenie voľného času v nejakej zaujímavej destinácií. Stačí nájsť nejakú atraktívnu lokalitu, vybaviť si pobyt v dobrom hoteli a vybrať sa za skvelými zážitkami.


K dovolenkám samozrejme patrí aj ubytovanie, ktoré sa vo väčšine prípadov snažíme nájsť v nejakom komfortne zariadenom hoteli za rozumnú cenu. Práve úroveň ubytovania dokáže ovplyvniť celkový dojem z dovolenky, takže prikladať dôraz na vyhľadanie správneho hotela je určite na mieste. Pokiaľ by ste navštívili niektoré z európskych miest, kde sa nachádzajú najlepšie hotely na kontinente, potom by ste mali situáciu s kvalitným ubytovaním vyriešenú hneď.

 

Vybrané top hotely v Európe :

 

Four Seasons Hotel Gresham Palace (Budapešť, Maďarsko)

 

Budapeštiansky Gresham Palace patrí k najprestížnejším hotelom už roky. Jeho zariadenie je na vysokej úrovni a klienti, ktorí v ňom boli ubytovaní, si ho nevedia vynachváliť. Dôležité je spomenúť aj jeho umiestnenie v ankete o najlepšie hotely sveta vyhlasované cestovateľskou spoločnosťou TripAdvisor, v ktorej sa medzi konkurenciou 8100 hotelov ocitol na 4.mieste.  

Zdroj: www.telegraph.co.uk


Gritti Palace (Benátky, Taliansko)

 

Benátsky hotel číslo jedna je povestný svojimi kvalitami, ktoré ocenili aj slávne mená ako Ernest Hemingway či Greta Garbo. Často ho navštevujú dokonca členovia kráľovského rodu z Británie, čo svedčí o jeho vysokej úrovni. Pre návštevníkov je pripravená nadštandardná kuchyňa, pestrý tanečný program alebo výlety gondolou, takže o zábavu tu nie je núdza.

Zdroj: www.telegraph.co.uk


Hotel Belvedere (Riccione, Taliansko)

 

V Taliansku nebol problém s nájdením kvalitného hotelu nikdy a ďalším z nich je Belvedere v meste Riccione. Štvorhviezdičkové zariadenie vybudované hneď pri pláži ponúka dostatok možností na aktívny relax, na základe čoho ho vyhľadávajú turisti z celého sveta.

Zdroj: www.holidaywatchdog.com


Hotel Alpin Spa Tuxerhof (Tux, Rakúsko)

 

Na pohľad skromný, no aj tak jeden z najlepších. Presne takto sa dá hodnotiť Alpin Spa v rakúskom Tuxe. Štvorhviezdičkový hotel sa preslávil ako ideálne centrum pre milovníkov Álp a vďaka širokej ponuke služieb orientovaných na wellness prináša dokonalý zážitok z dovolenky.

Zdroj: www.scoopempire.com


Rudding Park Hotel (Harrogate, Anglicko)

 

Jeden z najlepších európskych hotelov nájdeme aj v anglickom meste Harrogate, kde stojí známy Rudding Park Hotel. Ten je vyhľadávaný najmä priaznivcami golfu z celej Veľkej Británie a vďaka pokojnému prostrediu ponúka skvelé podmienky na oddych.

Zdroj: www.ruddingpark.co.uk


Brenner´s Park Hotel & Spa (Baden-Baden, Nemecko)

 

Za zmienku stojí aj nemecký Brenner´s Park Hotel & Spa stojaci v kúpeľnom meste Baden-Baden. Už z názvu je jasné, že v zariadení sa nachádzajú kúpele, ktoré návštevníkom umožnia vychutnať si rôzne liečebné procedúry. V spojení s návštevou pekného mesta, ktoré ponúka viacero pekných miest, je to dobrá možnosť ako si užiť niekoľkodňový pobyt v Nemecku.

Zdroj: www.travellermade.com


Text : Róbert Bosák

Foto : telegraph.co.uk, holidaywatchdog.com, scoopempire.com, ruddingpark.co.uk, travellermade.com