Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Dovolenka na Zanzibare aj v rezorte od českých architektov

Napísal Róbert Bosák, 13.07.2018

Exotický Zanzibar je ako stvorený na dovolenku snov, a to nielen kvôli rajskej prírode. Možnosť užiť si skvelé zážitky podporujú kvalitné služby, najmä tie ubytovacie. Pestrá ponuka tamojších luxusných rezortov sa totiž neustále dopĺňa a už čoskoro bude niesť aj český rukopis.

Zdroj: www.booking.com

 

Bali, Srí Lanka, Madagaskar a po najnovšom aj Zanzibar. Do zoznamu obľúbených destinácií, v ktorých sa o komfort pre turistov starajú aj slovenskí a českí architekti, pribudne ďalšia top krajina vyhľadávaná kvôli svojej jedinečnej exotickej atmosfére. Práve posledná menovaná sa už onedlho stane miestom, kde otvoria unikátny rezort navrhnutý českým ateliérom Jestico + Whiles.

Zdroj: www.booking.com 


Ďalší 5* rezort na čarovnom Zanzibare

 

Zuri Zanzibar, ako je projekt nového rezortu oficiálne pomenovaný, bude ďalším zo série 5* rezortov, ktoré umožnia návštevníkom Zanzibaru ubytovať sa v nadštandardnom hotelovom komplexe. Príťažlivý nebude len pre cestovateľov z Česka a Slovenska, pre ktorých môže byť hotel navrhnutý krajanmi špeciálnym dovolenkovým bonusom, ale pre cestovateľov z celého sveta, ktorí si budú chcieť užiť dovolenku na úrovni.

Zdroj: www.archdaily.com 


Bunagalovy, apartmány a štýlové vilky

                           

Návrh spomínaného ateliéru z českej metropoly sa nedostal k možnosti navrhnúť nový rezort náhodou. Investorom sa zapáčil ich prepracovaný návrh, ktorého výsledkom má byť realizácia luxusného komplexu schopného spojiť tradičný africký štýl s vybranými prvkami typickými pre európsky dizajn. Body za návrh si architekti pripísali najmä vďaka štruktúre ubytovacích kapacít, ktoré ponúknu široké možnosti ubytovania od viac ako 40 bungalovov po 3 menšie vily a 6 apartmánov.

Zdroj: www.zurizanzibar.com 


Ubytovanie v zajatí panenskej prírody

 

Rezort, ktorý patrí do globálneho hotelového impéria Design Hotels, je aktuálne v pokročilej  fáze výstavby. V súčasnej letnej sezóne ešte návštevníkom pobyty neumožní, no od budúcej by už mal vítať prvých hostí. Tí tak budú môcť okúsiť krásy panenského prostredia na jednom z najkrajších ostrovov, ktorý sa stáva čoraz vyhľadávanejšou lokalitou nielen v lete, ale počas celého roka.

Zdroj: www.masonrose.com 


Text: Róbert Bosák

Foto: www.travelnews.ch, www.booking.com, www.archdaily.com, www.zurizanzibar.com, www.masonrose.com