Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Dom zavesený na útese

Napísal Monika Ludasová, 12.09.2014

Austrálska firma Modscape vytvorila pre náročného miliardára, ktorý nevie čo od dobroty a nebojí sa výšok, naozaj extrémny dom.

Zdroj: www.businessinsider.com.au


Originálne nazvaný Cliff House (útesový dom) doslova visí z útesu. Konštrukcia bola navrhnutá z oceľových kolíkov, ktoré sú zapustené do skaly a tým drží dom na útese. 

Zdroj: www.businessinsider.com.au


Dizajn bol navrhnutý na základe žiadosti klienta, ktorý žiadal dom, ktorý by bol na extrémnom pozemku v Austrálii. Chcel si denne užívať pobrežnú dovolenku. 

Zdroj: www.businessinsider.com.au

Dom má 5 podlaží, 3 spálne, obývaciu izbu, kuchyňu a vlastné SPA. Obrovské okná, vedené od podlahy až k stropu, ponúkajú prekrásny výhľad na oceán.Najvyššia časť domu má terasu a dve garáže. Nachádza sa tam aj open-air plocha s vírivkou a grilom. 

Zdroj: www.businessinsider.com.au


Všetky úrovne domu sú prepojené schodiskom i výťahom.

Zdroj: www.businessinsider.com.au


Zdroj: www.businessinsider.com.au


A aj keď návrh vyzerá nebezpečne, bývalý prezident Kráľovského inštitútu britských architektov, Maxwell Hutchinson uistil verejnosť, že neexistuje žiadny dôvod, prečo by nemohol byť konštrukčne zrealizovaný.
Otázne už len je, či by ste v tejto originálnej stavbe mohli bývať vy... Čo na to poviete?