Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Do kuchýň prichádzajú nové trendy

Napísal Róbert Bosák, 16.10.2015

Inšpirácia pri tvorbe dizajnu je nekonečná, takže s prípravou nových trendov nie je žiadny problém. Návrhári nám ich tradične predstavujú predčasne a aj aktuálne sa môžeme zoznámiť s novinkami pre rok 2016. 

Zdroj: www.kratochvila.cz


Ešte sa nezačali ani predvianočné prípravy a katalógy o interiéroch sa už zapĺňajú najnovšími trendami pre nasledujúci rok. Dizajnérom sa viac nechce čakať a preto nás od leta vytrvalo oboznamujú s nápadmi, ktoré sa stanú hitom budúceho roku. Medzi novinkami samozrejme nechýbajú ani tipy pre štýlové zariadenie kuchýň, na ktoré si majitelia bytov a domov obzvlášť potrpia.

Zdroj: www.mahon.cz


Nové trendy pre lepšie kuchyne

 

Kuchyne sú už tradične priestorom, do ktorého sú majitelia ochotní investovať najviac. S tým súvisí najmä kvalitné zariadenie v štýlovom dizajne, ktoré z nej spraví vyhľadávaný priestor ponúkajúci komfort a príjemnú atmosféru. Vzhľadom na to sa dizajnéri zameriavajú na tvorbu nových trendov, ktoré do kuchýň vnesú zaujímavé prvky schopné zlepšiť celkový estetický dojem a podporiť inováciu v jej praktickom využívaní. 

Zdroj: www.mahon.cz


Opäť v duchu rozmanitosti

 

Svet dizajnu je bohatý na rôzne variácie, ktoré sa následne môžu stať hitom prichádzajúceho obdobia. To platí aj v prípade noviniek pre kuchyne, ktoré sa budú aj v budúcom roku niesť v znamení rozmanitosti. Práve vďaka nej si majitelia ľahko nájdu dizajn zladený v obľúbenej farbe a s obľúbenými materiálmi, na základe čoho si zariadia kuchyňu k vlastnej spokojnosti.

Zdroj: www.mtinterier.sk


Väčší vplyv tradičných materiálov

 

Od roku 2016 sa v oblasti dizajnu očakáva aktívnejšie hľadanie rovnováhy medzi modernými a tradičnými prvkami. Práve tá bude v nasledujúcom období určovať smer a majiteľov domácností inšpirovať k silnejšiemu zameraniu na tradičné materiály. V rámci orientácie na tento štýl budú dôležitejšiu úlohu zohrávať drevo a kov, ktoré sa takisto stanú vyžadovaným prvkom kvôli zvýšenému dôrazu na využitie prírodných materiálov.

Zdroj: www.hvt.cz


Pokojnejšie farby budú „in“

 

Pestrá kombinácia farieb bude stále aktuálna a medzi trendami nájdeme mnoho nápadov zdôrazňujúcich silu výrazných farieb ako červená, žltá či oranžová. Aj napriek tomu sa začnú viac vyhľadávať pokojnejšie odtiene, takže stretávať sa budeme najmä so zelenou a fialovou, no ani kuchyne so správne namiešanou hnedou v kombinácií s bielou nebudú ojedinelé. Dôraz na pokojnejšie odtiene má priamy súvis aj s rastúcim vplyvom tradičných materiálov. K nim sa najlepšie hodia práve tieto farby, ktoré tak v spojitosti s vybranými materiálmi vytvárajú dobrú harmóniu. 

Zdroj: www.vagner-nabytek.cz


Noviniek vo svete kuchynských trendov pre nasledujúci rok je viacero, takže každý si dokáže vybrať ten správny dizajn. Návrhári pripravili dostatok možností ako sa nechať inšpirovať a predajcovia už dnes začínajú ponúkať rôzne nové modely, s ktorými sa k zariadeniu podľa niektorého z trendov dopracujete. Pokiaľ nie ste typ, ktorý sa vyžíva v katalógových tipoch a radšej nechá vyniknúť vlastnú fantáziu, potom máte otvorené možnosti a slobodu pri tvorbe vlastných trendov, ktoré sú sympatické najmä Vám.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : kratochvila.cz, mahon.cz, mtinterier.sk, hvt.cz, vagner-nabytek.cz