Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Ďalší super rok pre investície do nehnuteľností

Napísal Róbert Bosák, 31.03.2016

Investori vsádzajú vo veľkom na realitný trh aj v tomto roku a výsledky ich aktivity sa už odzrkadľujú na zvyšujúcom sa objeme investícií. Tie by mali tento rok dosiahnuť ešte lepšie čísla ako vlani a priniesť tak ďalší nový rekord.

 

V posledných dvoch rokoch mali ukazovatele objemu investícií do nehnuteľností po celom svete stúpajúcu tendenciu. V niektorých mesiacoch sa dokonca podarilo prekonať rekordy a zaznamenať tak najlepšie výsledky za posledné obdobie. Tým však chuť investorov nekončí a ich dôvera v potenciál realít je stále vyššia, čo potvrdzujú aj nové štúdie spoločnosti CBRE, ktorá vyspovedala investorov z celého sveta.

Zdroj: www.smartaddons.com

 

Predpovede hovoria o zvýšenej aktivite investorov

 

Keď sa pred niekoľkými rokmi začali analytici vyjadrovať o blížiacom sa superobdobí pre reality vrcholiace v rokoch 2015 až 2017, mnohí na to reagovali dosť skepticky. Dôvodom bol pokrízový vývoj na trhu, ktorý nesignalizoval žiadne veľké oživenie. Avšak netrvalo dlho a tieto prognózy sa začali napĺňať, pričom investori svojou chuťou vsádzať na nové projekty prekvapili aj najväčších optimistov. V súčasnosti sa v štatistikách objavujú stále lepšie čísla a objem preinvestovaných miliárd má naďalej rásť. Aspoň tak to avizovali odborníci z CBRE, ktorí ani tento rok nezabudli verejnosti predstaviť aktuálne odhady.  

 

Tohtoročný objem investícií sa odhaduje na bilión dolárov

 

Podľa nedávno zverejnených výsledkov to vyzerá s rastom investícií na globálnom realitnom trhu sľubne. Aj keď po údajoch z minulého roku sa zdalo, že rekordy sú už na maxime, nové prognózy opäť prekonávajú hranice. Na základe vyjadrení mnohých investorov z celého sveta čaká súčasný rok preinvestovanie sumy dosahujúcej hranicu bilión dolárov. Ak sa tento odhad splní a investori sa naozaj buchnú po vrecku, rok 2016 predbehne očakávania a zapíše sa do histórie ako jeden z najúspešnejších.

Zdroj: www.wikipedia.org

 

Niekoľko faktov zo správy CBRE :

 

–        odhadovaná výška celkového preinvestovaného kapitálu má stúpnuť o 3 až 6%

–        82% investorov verí v rovnaké alebo lepšie zhodnocovanie vkladov ako vlani

–        stredobodom záujmu o investovanie ostávajú regióny v Severnej Amerike

–        podiel investícií do najžiadanejších administratívnych objektov klesne z 33 na 30%

–        na oblasť priemyselných nehnuteľností sa bude sústrediť pätina oslovených  


Záujem o nehnuteľnosti sa dal čakať

 

Stúpajúci dopyt po investíciách do realít nie je žiadnym prekvapením a na základe viacerých faktorov sa dal očakávať. Analytici tak môžu odvážne vyhlasovať, že nehnuteľnosti zažijú ďalší super rok. Spôsobené to je najmä stabilitou a dlhodobým potenciálom, ktorý je spojený s investovaním do realít. Popri všetkých tých zvratoch a turbulenciách na finančných trhoch sa tak práve nehnuteľnosti javia ako bezpečný prístav, v ktorom môžu investície zakotviť. 

Zdroj: www.hec.co.kr

 

Text : Róbert Bosák

Zdroje : tasr.sk

Foto : smartaddons.com, wikipedia.org, hec.co.kr