Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Čo nové bolo na jesennom parížskom veľtrhu Maison & Objet

Napísal Róbert Bosák, 22.09.2017

Prešlo len niečo vyše týždňa, čo v romantickom Paríži prebehla ďalšia jesenná edícia veľtrhu Maison & Objet. Podobne ako počas predošlých podujatí, aj teraz sa verejnosť zoznámila s horúcimi novinkami z oblasti nábytku, bytových doplnkov a dekorácií.

Zdroj: inspiracia.bonami.sk

 

Slávny parížsky veľtrh Maison & Objet prebieha už tradične dvakrát za rok. Po úvodnom januárovom kole, kde boli predstavené trendy pre rok 2017, sa v dňoch od 8. do 12.septembra uskutočnila jesenná časť. Aj tá prinieslo pohľad na to najlepšie, čo bude v najbližšom období ovládať svet interiérového dizajnu.

Zdroj: earch.cz

 

Medzinárodná smotánka predstavila inovatívne kolekcie

 

Prestížny veľtrh s bohatou tradíciou ponúkol aj túto jeseň priestor pre prácu tých najlepších ateliérov z rôznych krajín. Dané diela boli znova ukážkou kreativity a autentického prístupu k návrhom nábytku a bytových doplnkov, ktoré už čoskoro ovládnu medzinárodné trendy. Ich uvedenie na trh tak prinieslo do sveta dizajnu ďalšie inovatívne kolekcie, ktoré zmenia byty a domy minimálne v celej západnej Európe.

Zdroj: earch.cz 

 

Najnovším trendom nechýbajú pestrofarebné kombinácie 

 

Viacero posledných ročníkov za sebou bolo dokonalou ukážkou toho, čo dokáže spôsobiť hra s farbami a pestrými motívmi. Inak to nebolo ani počas tejto jesennej edície, kedy kombinácie nevídaných odtieňov zohrali kľúčovú úlohu. Tie najviac vynikli najmä v spojení s prírodnými materiálmi či už v podobe vzácnych textílií alebo nadčasových textúr.

Zdroj: dumabyt.cz

 

Pri dekoráciách sa dôraz kladie hlavne na praktickú stránku

 

Dostatok pozornosti sa okrem nábytku a interiérových doplnkov ušlo aj drobným bytovým dekoráciám. Pri nich dominovali klasické modely, ktoré odmietajú gýč a bezduché návrhy. Aj tu boli dôležité farby, no na rozdiel od nábytku sa nezdobili až toľkými odtieňmi naraz. Viac sa cení samotný tvar a praktické využitie, na základe čoho dominovali šikovné malé ozdoby.

Zdroj: earch.cz

 

Ďalšie jesenné kolo majú organizátori jedného z najväčších veľtrhov svojho druhu úspešne za sebou. Nepotrvá dlho a (nielen) francúzska verejnosť si príde na svoje v ďalšej novoročnej edícii. Tá otvorí svoje brány 19.januára a podobne ako v minulých ročníkoch, predstaví sa na nej medzinárodná elita zo sveta interiérového dizajnu.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : trendybyvanie.sk, earch.cz, dumabyt.cz