Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Bývanie ako stvorené pre futbalového fanúšika

Napísal Róbert Bosák, 15.06.2016

Európsky futbalový šampionát je v plnom prúde a milovníci krásnej kolektívnej hry sú vo svojom živle. Mnohí sa dostávajú až do takého ošiaľu, že si menia svoje príbytky na skutočné fanúškovské svätyne.

 

Pre niektorých sú zmeny v domácnosti spojené s premenou príbytku na futbalovú svätyňu len dočasné a po skončení ošiaľu okolo Eura 2016 sa ich byty vrátia do pôvodného stavu. Nájdu sa však aj takí, ktorých srdce bije pre futbal bez prestávky a práve táto skupina ľudí sa najskôr odhodlá k trvalej zmene svojho interiéru. Jej výsledkom je úplne nový vzhľad priestoru, ktorý sa zmení na nový domov prezentujúci puto obyvateľov s futbalom na každom jednom kroku.

 

Izby malých futbalistov

 

S premenou nezáživného vzhľadu izieb na atraktívne futbalové svätyne začnite v detskej izbe. Ak je vaše dieťa milovníkom zelenej hry, voľbu správnych doplnkov s modernou futbalovou tematikou určite neodmietne. Tá totiž láka výraznými farbami, ktoré väčšinu detí priťahujú a pomáhajú im rozvíjať svoju vnímavosť. Okrem toho, práve pri úpravách detskej izby sa vám podarí prísť na mnoho kreatívnych nápadov pre ostatné miestnosti.

Zdroj: www.xnabytok.sk

 

Fanúšik potrebuje pohodlnú sedačku

 

Po zariadení detskej izby môžeme prejsť do spálne a obývačky, kde už bude potrebné dospieť a vybrať serióznejšie motívy vhodné aj pre tie najstaršie ročníky. Ideálne poslúži napríklad sedačka či vankúš v štýle futbalovej lopty, ktorá vyšperkuje dizajn a zároveň dodá pohodlie. Najortodoxnejší fanúšikovia si po stenách vešajú dresy a vlajky, no to už pôsobí ako v krčme, takže s takýmito dekoráciami opatrne.

Zdroj: www.vankusovo.sk

 

Pokračujeme posteľnou bielizňou

 

Ak vaša partnerka nie je takisto fanynkou, potom ju posteľná bielizeň s futbalovými motívmi veľmi nenadchne. Pokiaľ však dokážete vybrať luxusný materiál a nejaký príťažlivý vzor, je šanca ako ulahodiť jej vkusu. Pri výbere nezabudnite na svojho malého futbalistu, ktorému sa bude v elegantných perinách s týmito motívmi spať ako v bavlnke.

Zdroj: www.hezkydetskynabytok.cz

 

Na steny prichádzajú nové tapety

 

Bližší kontakt s futbalom si môžete dopriať aj pomocou špeciálnych dekoračných tapiet. Predajcovia ponúkajú rôzne vzory, medzi ktorými sa aktuálne nájde aj dosť tých futbalových. Čo tak napríklad štadión plný nadšených fanúšikov, ktorý vás aspoň takto pomyselne vtiahne do diania na ihrisku? Alebo obraz nejakého obľúbeného hráča zachyteného pri zakončovaní gólu?

Zdroj: www.tapetymix.cz

 

Miestnosti by boli aj zariadené a teraz už ostáva len kúpiť veľkú LCD telku a zavesiť ju rovno na stenu. Pri veľkých futbalových podujatiach nie je nič nezvyčajné, že predajne elektroniky hlásia zvýšený dopyt po televízoroch s najväčšími uhlopriečkami. Hlavným dôvodom tohto dopytu je samozrejme sledovanie futbalu s čo najväčším obrazom, prostredníctvom ktorého sa emócie zo štadióna prenášajú domov podstatne lepšie. Takto už budete zažívať zápasy takmer ako naživo.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : xnabytok.sk, vankusovo.sk, hezkydetskynabytok.cz, tapetymix.cz