Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Britský Amazon sa presťahuje do londýnskej megacentrály

Napísal Róbert Bosák, 12.10.2015

Najúspešnejšie spoločnosti pôsobiace v rôznych odvetviach prezentujú svoju obchodnú silu aj budovou, v ktorej sídlia. Nie je to dávno, čo sme Vám ukázali nové sídla gigantov ako Google, Facebook či Apple. Dnes sa pozrieme na veľkolepý objekt, do ktorého sa má presťahovať britský Amazon.  


S napredovaním svetoznámych spoločností rastú aj nároky na moderné sídla, ktoré by lepšie reprezentovali ich silu. Táto stratégia sa ukazuje ako bežná aj v prípade britského Amazonu, ktorý má v pláne presťahovať svoju centrálu na nové miesto. Firma, ktorej úspech sa spája s internetovým obchodom, prezentovala tento odvážny krok už v minulom roku a teraz čaká na ukončenie výstavby londýnskej top budovy, z ktorej bude riadiť svoj biznis.   

Zdroj: www.cnplus.co.uk

 

Domovom bude Principal Place

 

Novou adresou sídla britského Amazonu bude od roku 2017 lukratívna londýnska lokalita Shoreditch. Práve v nej prebiehajú práce na realizácií očakávanej budovy s výstižným názvom Principal Place. Ide o modernú kancelársku budovu, ktorá má ponúknuť administratívne priestory s ideálnymi podmienkami pre prácu 5000 zamestnancov, ktorých Amazon plánuje umiestniť do nového centra.    

Zdroj: www.principalplace.co.uk


Nehnuteľnosť ponúkne nadštandard

 

Autori projektu z developerskej skupiny Brookfield ponúkli Amazonu záruku nehnuteľnosti s najvyššou kvalitatívnou úrovňou, na základe čoho podpísalo vedenie Amazonu dohodu o presťahovaní svojej centrály práve do Principal Place. Zamestnanci sa môžu tešiť na sídlo prinášajúce nadštandard, ktoré ponúkne oveľa viac ako súčasná centrála. Vzdušné  priestory, moderne vybavené kancelárie, nové technológie či zdravotne nezávadné vnútorné prostredie bude základom komfortu. Zaujímavým prvkom je plánovaný tenisový kurt priamo na streche. Nezabúdajme ani na nákupnú galériu s plochou necelých 2000 m2, ktorú doplnia aj luxusné reštaurácie a kaviarne.

Zdroj: www.principalplace.co.uk


Amazon zaberie väčšinu budovy

 

Londýnske veľdielo, ktoré bude patriť k najzaujímavejším nehnuteľnostiam v meste, nebude hostiť len spoločnosť Amazon. Medzi užívateľmi budovy s celkovou výmerou viac ako 55000 m2 sa ocitne aj niekoľko ďalších firiem, ktoré budú mať česť vyskúšať si prácu v Principal Place. Aj napriek tomu sa bude budova spájať najmä s pojmom Amazon, pretože internetový predajca obsadí väčšinu plochy.

Zdroj: www.principalplace.co.uk


Nové centrály aj v ďalších krajinách

 

O úspechu Amazonu vypovedá rýchle rozširovanie pôsobnosti. Nie je to len USA a západná Európa, kde sa spoločnosti nadmieru darí a zakladá tam nové lokálne centrály. Firma rovnako napreduje v ďalších častiach sveta a jej vplyv môžeme vidieť aj v stredoeurópskom regióne, kde takisto ukazuje svoj vplyv zakladaním „pobočiek“ v najmodernejších objektoch. Dobrým príkladom je pražská budova The Blox, v ktorej má Amazon prenajatých 5800 m2 kancelárskych priestorov.

Zdroj: www.bloxoffices.cz


Ukončenie výstavby Principal Place je autormi naplánované na rok 2016, samozrejme za predpokladu, že sa pri realizácií nestretnú so žiadnymi prekážkami. Hneď nasledujúci rok má v objekte otvoriť svoju centrálu britský Amazon, ktorý takisto očakáva výsledok stavebných prác. Dovtedy môže vedenie testovať niekoľko nových kancelárií v Londýne, ktoré nedávno otvorilo na viacerých miestach a mohli by byť takou malou prípravou na riadenie obchodu z britskej metropoly.   

 

Text : Róbert Bosák

Foto : cnplus.co.uk, principalplace.co.uk, bloxoffices.cz