Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Bratislavský Pharos Park pripravuje rozširovanie

Napísal Róbert Bosák, 03.08.2018

Predvčerom ScontoKika, dnes Pharos. Do aktuálneho diania na tunajšom retailovom trhu zasahuje aj bratislavský nákupný park, ktorý v najbližšom čase čaká rozširovanie obchodnej plochy.

 

Silná konkurencieschopnosť, aká je na retailovom trhu v hlavnom meste, núti predstaviteľov nákupných stredísk k pravidelnej modernizácii alebo rozširovaniu. Práve to je spôsob, ako si udržať zákaznícku základňu a vďaka rozširovaniu predajnej plochy prilákať nových klientov. Vedia to aj majitelia Pharos Parku, ktorý sa má už čoskoro rozrásť o nové prevádzky, čím sa zvýši jeho celková predajná plocha o ďalšie tisícky m2.  

 

Nová obchodná pasáž s výmerou nad 14 000 m2

 

Nápad rozšíriť predajnú plochu vo Pharose sa zrodil už dávnejšie. Pred necelými 2 rokmi sa začalo hovoriť o vybudovaní nového obchodného strediska s výmerou 13 580 m2. Neskôr sa počítalo s viac ako dvojnásobným zväčšením plánovanej predajnej plochy. Od oboch návrhov sa nakoniec upustilo a investori prišli s novou podobou projektu, ktorým by mala byť stredne veľká nákupná pasáž s výmerou 14 655 m2.  

   

3+1-poschodový objekt vyrastie pri Decathlone 

 

Ak sa objekt vybuduje podľa aktuálnych plánov, v parku vyrastie pasáž, ktorú budeme môcť prirovnať k menším nákupným centrám. Investori zo spoločnosti LFS totiž pripravili projekt s 3 nadzemnými a 1 podzemným podlažím, čo je v porovnaní s pôvodným zámerom výrazná zmena. Vedľa Decathlonu tak nevyrastú 1-podlažné bloky s viacerými obchodmi, do ktorých by viedli samostatné vchody, ale riadne obchodné centrum s „dispozíciou“ 3 + 1.

 

Voľná plocha vo Pharose zatiaľ ponúka dosť miesta na ďalšie rozširovanie, takže výstavba spomínanej pasáže zrejme nebude poslednou realizáciou v areáli nákupného parku. Presný termín jej realizácie sa zatiaľ iba plánuje, od čoho sa bude odvíjať aj predpokladaný dátum kolaudácie. V priebehu ďalších týždňov sa snáď dozvieme aj možné mená nových predajcov.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.wikipedia.org