Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Botanickú záhradu v Prahe vlani navštívil rekordný počet ľudí

Napísal Róbert Bosák, 19.02.2024

Viaceré pražské atrakcie vlani zaznamenali nárast návštevnosti. Viac návštevníkov ako v predošlých rokoch prišlo aj do botanickej záhrady v časti Troja. Do areálu s výmerou približne 25 hektárov zavítalo najviac ľudí od jeho otvorenia.

Zdroj: botanicka.cz


Do záhrady zavítalo až 413 000 ľudí


Botanická záhrada Praha prekonala návštevnícky rekord druhýkrát za sebou. Celková ročná návštevnosť sa aj minulý rok dostala na úroveň viac ako 400 000. V porovnaní s rokom 2022 sa zvýšila zhruba o 10 000. Nové aj staré expozície v pražskej Troji, ktoré prezentujú 15 000 druhov rastlín aj stromov, si počas minulého roka pozrelo až 413 000 ľudí, čo bolo najviac od otvorenia záhrady v roku 1969.


Návštevnosť zvyšujú nové expozície


Krivka návštevnosti stúpa už pár rokov. Dôvodov jej vzostupu je niekoľko. Za hlavný faktor sa považuje otváranie nových expozícií, ktoré lákajú stále viac turistov. Minulý rok záhradu rozšíril výstavný priestor, ktorý slúži aj na organizovanie rôznych workshopov. Podujatia pre širokú verejnosť podporujú nárast návštevnosti, ktorá má dosiahnuť nadpriemerný výsledok aj tento rok.


Vysoká návštevnosť aj v roku 2024


Tohtoročná návštevnosť môže stanoviť nový rekord. Ďalšie tisícky návštevníkov má prilákať otvorenie obnoveného vínneho domčeka, ktorého súčasťou bude priestor na ochutnávku vín. Vedenie botanickej záhrady ohlásilo vznik ďalších expozícií, ktoré budú lákadlom pre tisícky návštevníkov. Tých priláka aj pestrý kultúrny a edukačný program. Väčšina podujatí prebehne počas hlavnej letnej sezóny.

Zdroj: botanicka.cz


Text: Róbert Bosák
Zdroj foto: botanicka.cz