Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Blíži sa sviatok všetkých milovníkov nábytku a dizajnu

Napísal Róbert Bosák, 02.03.2016

Sú to len tri týždne, čo v nitrianskom Agrokomplexe prebehol veľtrh Aquatherm Nitra a organizátori už finišujú s prípravami ďalšieho medzinárodného podujatia. Tentoraz ide o veľtrh s príznačným názvom Nábytok a bývanie, ktorý prebehne už po 26-krát.

 

Milovníci atraktívneho nábytku a iného interiérového zariadenia sa môžu tešiť na svoj veľký sviatok. Slávne výstavisko Agrokomplex v Nitre bude totiž po roku opäť hostiť medzinárodný veľtrh Nábytok a bývanie. Organizátori v spolupráci so širokým spektrom vystavovateľov sú pripravení privítať návštevníkov vo veľkom štýle aj tento rok, takže v prípade vašej účasti na výstave sa nudiť určite nebudete.

Zdroj: www.agrokomplex.sk

 

Lákavá ponuka 26.ročníka

 

26.ročník prestížneho veľtrhu sa bude už tradične niesť v duchu prezentácie tých najnovších trendov zo sveta nábytku a bývania. Podujatie bude opäť bohaté na nové materiály, zariadenia a produkty, ktoré sa stali hitom v interiérovom dizajne a ich úlohou je skrášľovať domácnosti. Presne toho sa budú držať aj vystavovatelia, medzi ktorými budú mať zastúpenie fachmani pôsobiaci na trhu roky, no priestor dostanú aj začínajúce spoločnosti so slušným potenciálom.

Zdroj: www.agrokomplex.sk

 

Štart 1.ročníka veľtrhu o drevodomoch

 

Súčasťou nahusteného programu bude aj jedno zaujímavé prekvapenie, ktoré poteší všetkých priaznivcov drevodomov. Pri prípravách na uskutočnenie veľtrhu si organizátori dali záležať a postarali sa o naštartovanie novej sprievodnej udalosti venovanej montovaným domom. Ide o 1.ročník veľtrhu s výstižným názvom Moderný drevodom, ktorý hovorí sám za seba. Stáva sa tak najlepšou pozvánkou pre tých, ktorí sa chcú zoznámiť s novinkami okolo architektúry využívajúcej drevo.

Zdroj: www.nitralive.sk

 

Informácie pre návštevníkov :

 

Začiatok podujatia : 8.marec o 9:30

Termín ukončenia : 13.marec o 15:00

Miesto konania : Agrokomplex Nitra

Základné vstupné : 7€ v prvý deň, 5€ v ostatné dni

Zdroj: www.nitralive.sk

 

Viac než 65 000 návštevníkov, 430 vystavovateľov a medializácia udalosti v zahraničných médiách. Aj to patrí k vizitke minuloročného ročníka, ktorý dvihol latku poriadne vysoko. Organizátori však veria, že tento rok sa im podarí dosiahnuť ešte lepšie výsledky, čomu by malo pomôcť aj spustenie nového veľtrhu o drevodomoch. Očakávania sú vysoké a výsledky podujatia vzbudzujúceho pozornosť by ich mali splniť, čo môžete po návšteve Agrokomplexu zhodnotiť sami.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : agrokomplex.sk, nitralive.sk