Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Betón v netradičnej podobe bytových doplnkov

Napísal Róbert Bosák, 22.04.2016

Betón nepatrí len do exteriérov, kde ho využívame ako odolný stavebný materiál. Miesto má aj v domácnostiach, ktoré dokáže oživiť svojim špecifickým vyžarovaním masívneho a moderného vzhľadu.

 

O kráse betónu ako štýlového interiérového materiálu sme počuli už viackrát, no väčšinou šlo o jeho prítomnosť v podobe podlahy, obkladov či schodov. Dnes sa na tento tradičný prvok pozrieme z úplne iného uhla a predstavíme si ho v podobe elegantných bytových doplnkov, ktoré dopĺňajú zariadenie jednotlivých miestností a podobne ako iné materiály sa starajú o zladenie celkovej atmosféry v príbytku.

 

Betón v interiéroch čaká sľubná budúcnosť

 

Na trhu je mnoho interiérových doplnkov, ktoré sú určené na zariadenie našich príbytkov. Pri ich výbere sa stretávame s mnohými materiálmi od prírodných po umelé, no doplnky z betónu nás predsa len prekvapia. Aj napriek tomu sa kontaktu s nimi nevyhneme, pretože predajne so sortimentom tohto druhu pribúdajú v každom väčšom meste a vzhľadom na záujem klientov ich čaká sľubná budúcnosť.

Zdroj: www.regiobiz.cz

 

Z chladného materiálu príjemný domáci spoločník

 

Pokiaľ si tieto unikátne produkty spájate s nejakým chladným a neosobným dizajnom, potom sa mýlite. Šikovní umelci sa dokážu pohrať s návrhom a daný produkt pripraviť v atraktívnej podobe, ktorá bude podporovať vašu snahu o útulné bývanie. Možností je samozrejme viac, takže na trh prichádzajú doplnky v rôznych prevedeniach. Mnohé z nich sú však príkladom nadčasového dizajnu a kombinácie rôznych farieb a motívov, na základe čoho sa betón stáva prirodzeným domácim spoločníkom.

Zdroj: www.designmagazin.cz

 

Nový pohľad na betón od českého dizajnéra

 

Inšpiráciou pri spoznávaní moderných betónových doplnkov nám môže byť aj práca Jakuba Velínskeho. Ten priniesol do českých a slovenských domácností betón v celkom netradičnej forme, čoho výsledkom sú produkty ako reproduktory, lampy či nástenné hodiny. To všetko z betónu, ktorý sa stáva základným materiálom pri návrhoch tohto mladého dizajnéra. Zdá sa, že jeho umelecké cítenie prináša niečo aj spotrebiteľom, pretože jeho produkty vyhľadávajú vo veľkom.

Zdroj: www.jakubvelinsky.cz 

 

Predsudky voči betónovým bytovým doplnkom tak rýchlo nezmiznú a tento sortiment sa do niektorých domácností nedostane ani v prípade najnižších možných cien. Avšak už teraz sa našlo mnoho milovníkov originality a netradičných nápadov, ktorí sa nechali zlákať masívnou eleganciou kráľa materiálov. Čo myslíte, hodila by sa nejaká betónová lampa alebo hodiny aj do vašej domácnosti?

 

Text : Róbert Bosák

Foto : regiobiz.cz, designmagazin.cz, jakubvelinsky.cz