Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

5 najvyťaženejších úsekov cyklotrás v Bratislavskom kraji

Napísal Róbert Bosák, 27.07.2023

Investície do rozvoja cyklistickej infraštruktúry v Bratislavskom kraji prinášajú želané výsledky. Počet cyklistov sa zvyšuje a vyťaženosť najfrekventovanejších úsekov sa ráta v 5 až 6-ciferných číslach.

 

Nárast počtu cyklistov na cyklotrasách vedúcich územím Bratislavského kraja potvrdili dáta zo sčítačiek na jednotlivých meracích bodoch. Údaje boli zozbierané za obdobie od 1. januára do 30. júna 2023. Zverejnené výsledky ukazujú, že 4 z 5 najvyťaženejších úsekov cyklotrás sa nachádzajú v hlavnom meste. 2 z nich prešlo za prvých 6 mesiacov vyše 100 000 cyklistov.

Zdroj: bratislavaregion.travel

 

1. Viedenská cesta

 

Petržalský úsek cyklotrasy vedúci medzi Starým mostom a Mostom SNP bol otvorený v roku 2012. Viedenská cesta patrí každý rok medzi najviac vyťažené cyklotrasy v hlavnom meste aj v celom Bratislavskom kraji. Od januára do júna tohto roka ňou prešlo 186 065 cyklistov.

 

2. Cyklomost slobody

 

V roku 2012 bol otvorený aj Cyklomost slobody, ktorý spája Devínsku Novú Ves s rakúskym zámkom Schloss Hof. Mostom nad riekou Morava prešlo v prvých 6 mesiacoch roka 134 092 cyklistov. Vyše 3400 z nich využilo most počas štátneho sviatku 1. mája.

 

3. Hraničný priechod Petržalka-Berg

 

Trojicu najviac vyťažených cyklotrás uzatvára úsek vedúci hraničným priechodom Petržalka-Berg. Sčítacie zariadenia na pohraničnom meracom bode zaznamenali v sledovanom období prejazd 85 889 cyklistov.

 

4. Senec – Slnečné jazerá

 

Medzi 5 najvyťaženejších úsekov cyklotrás sa v 1. polroku 2023 dostala iba jedna cyklotrasa mimo hlavného mesta. Senecký cyklochodník vedúci k Slnečným jazerám prešlo do 30. júna 75 894 cyklistov.

 

5. Devínska Nová Ves

 

Do zoznamu 5 najvyťaženejších cyklotrás na území Bratislavského kraja sa dostal aj úsek vedúci mestskou časťou Devínska Nová Ves, z ktorého je to kúsok na Cyklomost slobody. Cyklotrasu v Devínskej Novej Vsi využilo 46 282 cyklistov.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: bratislavskykraj.sk

Zdroj foto: bratislavaregion.travel