Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

5 najkrajších podmorských hotelov

Napísal Róbert Bosák, 18.07.2017

Vybudovať hotel pod hladinou mora nie je pri súčasných technológiách a osvedčených stavebných postupoch žiadny problém. Ubytovacích zariadení tohto typu nájdeme na svete hneď niekoľko a tu je 5 z nich, ktoré nás najviac oslovili.

Zdroj: novinky.cz

 

1.Hotel Atlantis (Dubaj, SAE) – Najznámejší a zároveň najluxusnejší podmorský hotel sveta nájdeme v Dubaji. Ide o Hotel Atlantis, ktorého súčasťou sú 2 unikátne apartmány Poseidon Neptune. Pobyt v nich umožní klientom pozorovať dianie pod lagúnou Ambassador, no daň za tento zážitok ich vyjde 4500€ za noc.

Zdroj: hnonline.sk 

2. Jules Undersea Lodge (Key Largo, Florida) – Tento objekt nepatrí k bežným hotelom, no napriek tomu ide o podmorské ubytovacie zariadenie. Má 2 izby, ktoré ponúknu najlepší možný štandard v rámci podmorských podmienok. Zaujímavosťou je, že ubytovaní sa k nemu dostanú, len ak absolvujú kurz potápania a potom ako potápači s licenciou k nemu priplávajú.

Zdroj: jul.com 

3. Resort World Sentosa (Singapur) – Ekonomický tiger z Ázie si dáva záležať aj na rozvoji architektúry. Príkladom je pestrý hotelový sektor, ktorého súčasťou je tento podmorský objekt s luxusným vybavením. Ubytovaní si okrem pohľadu na rozmanitý život pod hladinou užijú aj saunu či jacuzzi, ktoré sa zmestili do každého z 11 2-poschodových apartmánov.

Zdroj: booking.com

 

4. Utter In (Västerås, Švédsko) – Európa príliš hotelom tohto typu nefandí, no jeden taký sa vo vodách starého kontinentu predsa nájde. Jedná sa o 2-izbový plávajúci domček kotviaci na jazere Mälaren. Jedna izba je nad hladinou, no tá druhá sa skrýva 3 metre pod vodou. Čo je však najdôležitejšie, na rozdiel od vyššie spomenutých hotelov za nocľah zaplatíte len 55€.

Zdroj: visitvasteras.se

 

5.Manta Resort Underwater Hotel Room (Zanzibar, Tanzánia) – Autor švédskeho Utter Inn Mikael Genberg vybudoval podmorskú rezidenciu v podobnom duchu aj vo vodách pri ostrove Zanzibar. Nad hladinou je vrchné poschodie s obývačkou a štýlovou kúpeľnou, v tej dolnej nájdeme komfortnú spálňu.

Zdroj: daily.movement.com

 

Každý z týchto prepychových rezortov môže byť skvelou voľbou pre netradičnú dovolenku. Problémom však môžu byť peniaze, nakoľko s výnimkou švédskeho hotela Utter Inn stojí nocľah vo všetkých hoteloch pár stoviek. No zážitok to musí byť nezabudnuteľný, takže kto je ochotný utratiť za tento luxus astronomické čiastky, ten môže skúsiť, aký je život pod morom.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : agoda.com, novinky.cz, jul.com, style.hnonline.sk, booking.com, visitvasteras.se, daily.movement.com