Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

4.kolo projektu Zelená domácnostiam vybavené v rekordnom čase

Napísal Róbert Bosák, 25.11.2016

Prvé z naplánovaných novembrových kôl projektu Zelená domácnostiam je za nami. Podľa očakávaní dopadlo úspešne a príjem poukážok bol vybavený v rekordne krátkom čase.

 

Netrvalo dlho a oficiálne spustené 4.kolo projektu Zelená domácnostiam bolo vybavené. Po predchádzajúcom kole sa opäť očakával obrovský záujem, čo sa v pondelok 21.novembra pri udeľovaní ďalších dotácií potvrdilo. Slovenská informačná a energetická agentúra (SIEA) tak hlási spokojnosť a teší sa na ďalšie kolo, ktoré prebehne ešte tento mesiac.

Zdroj: www.nazeleno.cz

 

Príjem žiadostí vybavený za rekordných 20 minút

 

Aj keď pri udeľovaní zelených dotácií nejde o prekonávanie rekordov, mnohých zaujímalo, či bude 4.kolo vybavené ešte rýchlejšie ako to predošlé. Kým minule sa príjem žiadostí vybavil za polhodinu, v pondelok bolo prekročenie hranice vyčlenených zdrojov zaznamenané už za rekordných 20 minút. Celkový záujem žiadateľov vraj prekročil limit tohto kola 1,5-násobne. 

 

2,5 mil.€ na fotovoltaické panely prerozdelených  

 

Počas pondelkového kola mali žiadatelia možnosť získať dotáciu na kúpu fotovoltaických panelov z celkového objemu 2,5 mil.€. Z toho 0,5 mil.€ bolo pripravených pre bratislavský kraj a zvyšné 2 milióny prerozdelili obyvateľom z ostatných regiónov. Po rýchlom posielaní žiadostí nasledoval aj rýchly postup pracovníkov SIEA, ktorí následne rozhodli o poskytnutí peňazí a žiadateľom rozposielali maily o schválení alebo zamietnutí ich žiadostí.

Zdroj: www.domy-d.cz

 

V zozname úspešných žiadateľov, ktorým sa v doterajších 4 kolách podarilo získať dotáciu, sa môžu už budúci týždeň ocitnúť ďalší. V utorok 29.novembra o 12:00 totiž štartuje 5.kolo a na programe je prerozdelenie 4 mil.€. Tie však poputujú len domácnostiam mimo bratislavského kraja, ktorí chcú dotáciou financovať kúpu zariadenia na výrobu tepla.

 

Záujem o získanie dotácie v 5.kole bude opäť rekordne veľký, takže odporúčame poslať žiadosť hneď o 12:00.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : nazeleno.cz, domy-d.cz