Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

10 najbezpečnejších európskych pláží v čase pandémie

Napísal Róbert Bosák, 25.06.2020

Kým niektoré pláže hrozia rizikom nákazy koronavírusom, iné sú považované za miesta s minimálnou šancou ochorieť. Tých je podľa analytikov, ktorí sa podieľali na vytvorení zoznamu najbezpečnejších pláží v Európe, hneď niekoľko. 

 

Kriminalita alebo hrozba teroristického útoku hrá pri výbere tohtoročnej letnej dovolenky pri mori veľmi malú úlohu. Bezpečnosť jednotlivých pláží sa momentálne meria rizikom nákazy koronavírusom, resp. opatreniami proti jej šíreniu. Práve tieto faktory boli kľúčové pri tvorbe zoznamu s 10 najbezpečnejšími európskymi plážami.

 

Kritériá hodnotenia bezpečnosti pláží:

 

- celkové počty prípadov nakazených ľudí

- veľkosť pláže a počet m² pre jednu osobu

- ponuka súkromných ubytovacích zariadení

- úroveň rešpektovania sociálneho odstupu

- dezinfikovanie izieb po každom pobyte

- blízkosť nemocníc a ich lôžková kapacita

Zdroj: alma-da-comporta.com 


10 najbezpečnejších európskych pláží:

 

1. Preveza, Grécko

Zdroj: greeklandscapes.com


2. Comporta, Portugalsko

Zdroj: alma-da-comporta.com


3. Polostrov Hel, Poľsko

Zdroj: hecktictravels.com


4. Porto Santo, Portugalsko

Zdroj: booking.com


5. Halikounas, Grécko

Zdroj: booking.com


6. Riviera Bay, Malta

Zdroj: maltauncovered.com


7. Meia Praia, Portugalsko

Zdroj: visitportugal.com


8. Jurmala, Lotyšsko

Zdroj: easytravel.eu


9. Nida, Litva

Zdroj: tripifyapp.com


10. Binz, Nemecko

Zdroj: tourism.de


Pozn. na záver: Uvedený zoznam bol zostavený organizáciou European Best Destinations Organization pracujúcou pod záštitou Európskej komisie. Vytvorený bol ešte v máji, takže miera bezpečnosti jednotlivých pláží a z nej vyplývajúci rebríček sa vzhľadom na vývoj vo vybraných krajinách mohol zmeniť.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: europeanbestdestinations.com

Zdroj foto: alma-da-comporta.com, greeklandscapes.com, hecktictravels.com, booking.com, maltauncovered.com, visitportugal.com, easytravel.eu, tripifyapp.com, tourism.de