Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Zostaňte v chládku vo veľkom štýle: Letné módne trendy, pri ktorých sa nebudete potiť

Napísal PR článok, 24.05.2023

Od biofilného dizajnu až po zemité, jemné farby – mnohé trendy v interiérovom dizajne vám pomôžu zostať toto leto doma v pohode. Udržateľnosť je teraz tiež horúcou témou, ale vy sa nemusíte zapotiť, aby ste ju začlenili do svojho domova.


So stúpajúcou teplotou sú na vzostupe aj dizajnové trendy, ktoré vám pomôžu cítiť sa príjemne vo vašom domove. Začleniť prírodu do svojho interiéru je vždy dobrá voľba, ale v žiadnom inom čase netúžime po oddychu v tieni zeleného lesa tak ako počas horúcich letných dní.


Pozvite do svojho domova upokojujúcu prítomnosť prírody!


Biofilný dizajn je koncept používaný, aby sa ľudia intenzívnejšie prepojili s prírodným prostredím, a to priamym i nepriamym využitím prírody s ohľadom na miestne a priestorové podmienky. Hoci samotná myšlienka nie je ničím novým - stačí si spomenúť na visuté záhrady v Babylone! – ľudia teraz hľadajú upokojujúce účinky prírody v rušnom mestskom živote a biofilný dizajn sa stal populárnym ako nikdy predtým.



Strešné okná sú dokonalým spôsobom, ako zakomponovať prírodu do vášho domova, pretože prepúšťajú viac slnečného svetla a ponúkajú výhľad do okolia, aj na oblohu a prechádzajúce mraky. Kľúčovým prvkom dizajnu sú aj tieniace doplnky. Vonkajšie markízy a rolety ponúkajú skvelú ochranu pred teplom, zatiaľ čo vnútorné žalúzie a rolety vám umožňujú ovládať množstvo svetla, ktoré vniká do miestnosti, a zároveň poskytujú príležitosť dodať miestnosti textúru alebo farebný akcent podľa vašich preferencií.


Poskytnite tieň so štýlom!


S kolekciou VELUX Colour by You si môžete slobodne vybrať a prispôsobiť farbu svojich roliet tak, aby dokonale ladili s vašou miestnosťou i vašim štýlom a vkusom. Tieniace rolety, zatemňujúce rolety a kombinované rolety si môžete vybrať z tisícov farieb, a to vo verziách s manuálnym aj  diaľkovým ovládaním, ktoré môže byť na elektrický či solárny pohon.


Vďaka obrovskému výberu nájdete ten správny odtieň pre svoj vlastný, jedinečný štýl. Najhorúcejšie trendy zemitých farieb sa postarajú o to, aby ste sa cítili pohodlne – odtiene inšpirované prírodou dodajú miestnosti pocit pokoja a chladu, zatiaľ čo zatemňujúce rolety a kombinované rolety ochránia pred slnečnými lúčmi aj vo svetlejších farbách.


A pokiaľ ide o miestnosti pre tých najmenších, môžete ich obohatiť aj o hravú potlač. Rolety VELUX z kolekcie Na dobrú noc sú k dispozícii v inšpiratívnych a veselých vzoroch pre detské izby. S kombinovanými roletami získate dva spôsoby regulácie svetla v jednom výrobku – takmer úplné zatemnenie alebo stlmenie prichádzajúceho svetla, takže získate dokonalé riešenie aj pre pohodlný spánok, aj pre čas zábavy. A nebojte sa, rolety z kolekcie Na dobrú noc majú dizajn bezpečný pre deti bez visiacich šnúrok, takže sa nemusíte trápiť ani s tým.


Myslieť na svoju planétu je ten najúžasnejší trend


V roku 2023 nemôžete hovoriť o dizajne bez toho, aby ste spomenuli udržateľnosť. Keď však hovoríme o tieniacich doplnkoch strešných okien, nemôže byť jednoduchšie zostať ekologický a zároveň štýlový.

Advertisement


Rolety VELUX z kolekcie Nature sú vyrobené predovšetkým z recyklovaných materiálov, čo výrazne znižuje ich uhlíkovú stopu v porovnaní so štandardnými roletami VELUX. Rolety z kolekcie Nature sa dodávajú v ôsmich farbách inšpirovaných prírodou a v zatemňujúcich aj tieniacich variantoch, takže si nemusíte vyberať medzi zodpovednosťou a zachovaním štýlu.


www.velux.sk