Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Zbankrotovaný Outlet Voderady čaká v júli dražba

Napísal Róbert Bosák, 10.06.2019

Mal byť rovnocenným súperom susedného rakúskeho rivala a na domácom trhu sa stať jednotkou vo svojej oblasti. Namiesto toho zbankrotoval a aktuálne mieri do dražby. Aj takýto osud postretol Outlet Voderady.

 

Budúcnosť One Fashion Outlet, ako je najväčšie outletové centrum na Slovensku nazvané, nevyzerá príliš ružovo. Komplex, ktorý mal dobyť slovenský trh s predajom oblečenia, vôbec nenaplnil očakávania a po opakovaných neúspechoch sa jeho majitelia vzdali všetkých nádejí na zlepšenie situácie. Aj kvôli tomu sa prázdne centrum z obce Voderady ocitne v dražbe.

Zdroj: www.holdermathias.com 


Príbeh outletu v skratke:

 

- s realizáciou projektu sa začalo v novembri 2012

- slávnostné otvorenie centra prebehlo 30.10.2013

- už v roku 2014 vyplávali na povrch prvé problémy

- očakávaná ročná návštevnosť 1,5-2 mil. ľudí sa nikdy nenaplnila

- v roku 2017 sa mal predložiť ozdravný plán a nájsť nový investor

- v lete 2018 bol vyhlásený bankrot a na jeseň sa centrum zatvorilo

Zdroj: www.holdermathias.com 


Termín dražby vybratý

 

Situácia s vyprázdneným centrom sa začala okamžite riešiť. Jedným z riešení mala byť práve dražba, o ktorej sa hovorilo už pred rokom. Tento predpoklad sa nakoniec aj naplnil a smutne slávny outlet si to namieril rovno na aukciu. Tá prebehne hneď na začiatku letných prázdnin, konkrétne 4. júla. Stanovená bola už aj vyvolávacia cena vo výške 10 mil. €.

Zdroj: www.holdermathias.com 


One Fashion Outlet v číslach:

 

- celková výška investícií do výstavby vyšla až na 30,5 mil. €

- výmera celého nákupného komplexu dosahuje 110 000 m²

- plocha pre obchody, služby a kaviarne je viac ako 15 000 m²

- k outletovému centru prislúcha tiež 2500 parkovacích miest

- náklady prevádzkovateľa sa vyčíslili na cca 108 000 € ročne

Zdroj: www.holdermathias.com 


Viac o budúcnosti outletu napovie spomínaný 4. júl. Práve vtedy sa môže začať písať ďalšia epizóda v zatiaľ tragickom príbehu. Na to ale potrebuje úspešnú dražbu a nových majiteľov, ktorí dokážu mŕtve centrum vzkriesiť.

 

Zdroj: Róbert Bosák

Zdroj foto: www.holdermathias.com