Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Zajtra pridelia posledné tohtoročné poukážky na malé obnoviteľné zdroje energie

Napísal Róbert Bosák, 23.10.2017

Už zajtra prebehne ďalšie kolo programu Zelená domácnostiam. V ňom pridelia dotácie na malé obnoviteľné zdroje energie vyrábajúce teplo, o ktoré budú môcť záujemcovia zabojovať poslednýkrát v tomto roku. 

 

Kto má záujem o získanie dotácie na kúpu a inštaláciu malého zariadenia pracujúceho na báze obnoviteľných zdrojov, zajtra má poslednú šancu. Slovenská inovačná a energetická agentúra (SIEA) totiž spustí posledné tohtoročné kolo zamerané na podporu týchto zariadení slúžiacich na výrobu tepla, takže ďalšia príležitosť sa domácnostiam naskytne najskôr budúci rok.

Zdroj: vaillant.sk    

 

Poukážky sa začnú prideľovať o 15:00

 

Čas do spustenia nového kola sa kráti každou hodinou. Prideľovanie poukážok sa zaháji zajtra o 15:00 a podobne ako v predošlých kolách, aj teraz sa očakáva niekoľko minútový proces. Záujemcovia by tak nemali čakať na náhodu a po spustení kola by mali čo najskôr odosielať správne vyplnené žiadosti.

 

SIEA chce prerozdeliť až 1,25 milióna

 

Zdá sa, že v posledných kolách, medzi ktorými je aj to zajtrajšie, bude vyčlenený rozpočet na dotovanie podporovaných zariadení stále vyšší. SIEA si totiž naplánovala, že počas zajtrajška pridelí poukážky v hodnote až 1,25 mil. €. Takýto objem dotácií zatiaľ patrí k najvyšším, aké sa počas jednotlivých kôl rozdávali.  

 

17.kolo opäť obíde bratislavský kraj

 

Napriek tomu, že štát rozdá domácnostiam, ktorým sa zajtra podarí uspieť, až 1,25 mil. €, pre majiteľov domov z bratislavského kraja sa zas neujde ani euro. Tí sú z prideľovania poukážok  vyradení a všetkých 600 poukážok (aspoň taký počet pridelených poukážok predpokladajú v SIEA) získajú domácnosti z ostatných regiónov.

Zdroj: ecologismos.com

 

9 600 pridelených poukážok za viac ako 21 miliónov už bolo počas 16 kôl programu Zelená domácnostiam preplatených. V súčasnosti čakajú na preplatenie poukážky v hodnote ďalších 4 miliónov, ku ktorým sa už o niekoľko hodín pridajú nové. Ak máte o jednu z nich záujem aj vy, zajtra pred 15:00 prichádza vás čas. 

 

Text : Róbert Bosák

Foto : energie-portal.sk, vaillant.sk, ecologismos.com