Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Začala ďalšia etapa rekonštrukcie autobusovej stanice v Prievidzi

Napísal Róbert Bosák, 13.04.2023

Modernejšia, komfortnejšia a bezpečnejšia. Autobusová stanica v Prievidzi sa ešte tento rok ukáže vo vynovenej podobe. Stane sa tak po ukončení rekonštrukcie, ktorá vstúpila do 2. etapy.

 

Časť autobusovej stanice v Prievidzi už obnovou prešla. Po rekonštrukcii nástupíšť pre MHD je na rade úsek pre prímestskú dopravu. Cieľom obnovy tejto časti stanice je ďalšie zvýšenie bezpečnosti dopravy aj cestujúcich. V rámci 2. etapy sa obnoví 5 nástupíšť. Projekt prináša aj ďalšie úpravy, ktoré zvýšia komfort pre pasažierov a skrášlia staničný priestor.

Zdroj: sadpd.sk

 

Plánované práce v rámci 2. etapy:

 

- rekonštrukcia nástupíšť 1 až 5

- inštalácia nového LED osvetlenia

- inštalácia informačnej LED tabule

- zvýšenie počtu kamier z 15 na 21

- vznik nového zeleného ostrovčeka

- vznik zelených plôch na nástupištiach

- osadenie niekoľkých nových lavičiek

 

Rekonštrukcia vyjde na 250 000 €

 

Plánované rekonštrukčné práce si vyžiadajú náklady vo výške niekoľkých desiatok tisíc eur. Spoločnosť Advance Investments ich zrealizuje za 250 000 €. Predpokladaná doba trvania rekonštrukcie je 4-5 mesiacov. Počas vykonávania prác budú nástupištia prímestskej dopravy presunuté na dočasné náhradné zastávky vzdialené len niekoľko metrov od rekonštruovaných nástupíšť.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: prievidza.sk, TASR – tasr.sk

Zdroj foto: sadpd.sk