Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Za kúpu bytu v Miami vás odmenia športovým autom

Napísal Róbert Bosák, 14.03.2018

Život na vysokej úrovni v slnečnom Miami láka mnohých Slovákov. Tí, ktorí by chceli bývať v metropole snov, majú unikátnu šancu na získanie bytu a drahého auta jednou ranou, a to maximálne výhodne.

 

Luxusný byt v atraktívnej štvrti Miami a k tomu nové športové auto úplne zadarmo. S touto ponukou prichádza vedenie automobilky Aston Martin, ktoré v spolupráci s developerskou firmou G&G Business Developments rozbehlo realizáciu novej obytnej veže a kupujúcich chce odmeniť alebo skôr prilákať takýmto netradičným darom.

Zdroj: www.skyscrapercity.com 


Počet bytov s autom zdarma limitovaný

 

Projekt Aston Martin Residences, ktorého dizajn v tvare plachty by mal ideálne zapadnúť do prostredia prímorskej štvrte Biscayne Bay, chcú dokončiť najneskôr v roku 2021. Dovtedy by mali byť predané všetky apartmány a zároveň rozdané všetky autá, ktoré automobilka venuje novým majiteľom. Ich počet je ale limitovaný a ako bonus zdarma ho budú môcť využiť len vlastníci vybraných bytov.

Zdroj: www.ykrealestate.com 


Niekoľko čísel o realizovanom projekte:

 

- mrakodrap dosiahne výšku presne 250 metrov

- na 66 poschodiach sa zriadi celkom 391 bytov

- najmenšie z bytov budú mať výmeru len 65 m2

- výmera najväčších apartmánov bude  1765 m2

- najlacnejšie byty sa predávajú od 580 000 USD

Zdroj: www.qz.com

 

Podobný projekt zrealizovalo aj Porsche

 

Projekt, v ktorom sa pri predaji bytov rozdávajú športové autá, nie je v Miami prvým svojho druhu. Pred viac ako rokom sa niečo podobné podarilo značke Porsche, ktorá tam dokončila 57-poschodovú, len o 6 metrov nižšiu vežu. Majiteľom  luxusných bytov následne rozdala autá, s ktorými môžu vojsť do špeciálneho výťahu a zaparkovať ich priamo doma.

Zdroj: www.realclearlife.com

 

Zdá sa, že automobilky chcú zabojovať o svoje postavenie aj prostredníctvom realitného trhu. Po projekte od Porsche prichádza možnosť pre ďalšiu značku vyrábajúcu luxusné autá. V jej prospech hovorí prepracovanejší dizajn a nižšie ceny bytov, čo však nemusí znamenať lepší predaj. Pre kupujúcich je však podstatné, že kúpou sa automaticky dostanú k autu zadarmo.  

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.elitetraveler.com, www.skyscrapercity.com, www.ykrealestate.com, www.qz.com, www.realclearlife.com