Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Warner Bros. otvára v Abú Zabí svoj prvý hotel

Napísal Róbert Bosák, 12.11.2021

Podnikanie na realitnom trhu vníma ako výnosný a efektívny spôsob rozšírenia portfólia stále viac spoločností pôsobiacich v iných oblastiach. Po automobilkách Ferrari či Aston Martin sa k nim pridáva aj Warner Bros., ktorá aktuálne vstupuje na hotelovú scénu.

 

Warner Bros., člen konglomerátu Time Warner, bude v histórii navždy zapísaná ako jedna z najúspešnejších filmových a mediálnych spoločností. Jej vedenie sa však snaží preraziť aj v ďalších oblastiach. Jednou z nich je práve oblasť hotelierstva, do ktorej spoločnosť vstupuje otvorením nového hotela v Abú Zabí.

WB Abu Dhabi hotel, Zdroj: whatson.ae

 

Prvý hotel z plánovanej hotelovej siete

 

Nadštandardný ubytovací komplex WB Abu Dhabi hotel je vôbec prvým hotelom nesúcim logo spoločnosti Warner Bros. Úspešný mediálny gigant jeho otvorením urobil úvodný krok na ceste za vybudovaním veľkého hotelového impéria. To má tvoriť hneď niekoľko hotelov, ktoré sa budú otvárať v rôznych mestách. Postupne tak budú rozširovať hotelovú sieť, ktorá bola založená prvým hotelom v Abú Zabí.

WB Abu Dhabi hotel, Zdroj: whatson.ae

 

Ďalší projekt Warner Bros. v Abú Zabí

 

Aj keď WB Abu Dhabi hotel je prvým hotelom spoločnosti Warner Bros., mediálny gigant už v Abú Zabí pôsobí. Jeho doterajšie pôsobenie v meste sa nespája s médiami ani filmovou produkciou. Značka Warner Bros. sa do povedomia obyvateľov aj návštevníkov tohto mesta už dávnejšie dostala vďaka veľkému zábavnému parku Warner Bros. Abu Dhabi Theme Park. Ten sa nachádza v blízkosti nového hotela, takže ubytovaní hostia budú môcť spojiť pobyt s návštevou jednej z najvyhľadávanejších turistických atrakcií v SAE.

Warner Bros. Abu Dhabi Theme Park, Zdroj: hotworldreport.com

 

Nový hotel ponúka hosťom až 257 izieb

 

Hotel a zábavný park nespája iba značka Warner Bros. Rovnaká je aj atmosféra v areáli parku a v hotelovom objekte. V obidvoch prípadoch sa nesie v duchu filmovej a televíznej tematiky, ktorá je pre komplexy patriace do realitnej siete mediálneho giganta charakteristická. V hoteli je takáto tematika prítomná v podobe farieb, motívov a doplnkov, ktoré tvoria súčasť dizajnu a vybavenia hotelových izieb. Tých je v hotelovom komplexe WB Abu Dhahi hotel spolu až 257.

WB Abu Dhabi hotel, Zdroj: miral.ae

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: whatson.ae, hotworldreport.com, miral.ae