Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

VÝPADOK DOSTUPNOSTI STRÁNKY TOPREALITY.SK (AKTUALIZOVANÉ O VYJADRENIE SPOLOČNOSTI VNET a.s.)

Napísal admin, 26.03.2015

Vo včerajších večerných hodinách sme zaznamenali výpadok dostupnosti našej stránky www.topreality.sk, stránka nebola dostupná približne od 20:00 do približne 22:00. Stránka bola nedostupná vzhľadom na problémy spoločností skHosting.eu a  VNET, ktoré nám zabezpečujú internetovú konektivitu a tento výpadok bol mimo našu kontrolu. Bližšie informácie zisťujeme a budeme o nich neskôr informovať v tomto článku. Takýto dlhý výpadok sme doteraz nezaznamenali od vzniku našej stránky. Za nedostupnosť stránky sa naším návštevníkom ospravedlňujeme! 



Vyjadrenie spoločnosti VNET a.s.:

Vážený zákazník,

v mene spoločnosti VNET a.s. sa vám ospravedlňujeme za prerušenie služby v dátovom centre DC Digitalis dňa 25.3.2015 od 19:41 do 22:50. Prerušenie dostupnosti bolo spôsobené hardvérovým zlyhaním druhého distribučného switchu dátového centra Digitalis.

V danom momente redundantná sieťová infraštruktúra v DC Digitalis dočasne pracovala v degradovanom režime, nakoľko tento mesiac už došlo k identickému zlyhaniu prvého distribučného switchu. Ten bol síce fyzicky nahradený, ale z dôvodu rizika obmedzenia služieb pri obnovení redundantného zapojenia bol dočasne nastavený len v spomenutom degradovanom režime. Obnovenie služieb si pre hore uvedené dôvody vyžadovalo dlhší čas.

--
Oddelenie technickej podpory
VNET a.s.