Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Posledná šanca vyhrať prenájom na celý rok zadarmo

Napísal Peter, 10.10.2019

Kto by nechcel bývať celý rok zadarmo. Portál Nehnuteľnosti.sk vám to umožní. Do konca súťaže ostáva už len pár dní. Zapojte sa a za svoj prenajatý byt alebo dom nebudete musieť celý rok zaplatiť ani euro. Pravidlá sú veľmi jednoduché a do súťaže sa môže zapojiť naozaj každý.

Môžem sa aj ja zúčastniť?

Súťaže sa môže zúčastniť každý návštevník portálu Nehnuteľnosti.sk, ktorý si vyberie z ponuky bytov a domov na prenájom. Stačí ak svoju vybranú ponuku na prenájom zaradíte do svojej sekcie „Obľúbené ❤.“ Následne vyplníte kontaktné údaje v prednastavenom pop-up okne. Nehnuteľnosti.sk po ukončení súťaže vyžrebujú zo všetkých súťažiacich v určenom termíne  jedného výhercu, ktorému zaplatia ročné nájomné. Podmienkou pre uplatnenie výhry je predloženie platnej nájomnej zmluvy na byt alebo dom, ktorý si súťažiaci vybral z ponuky na Nehnuteľnosti.sk

Súťaž prebieha od 20.8.2019 do 15.10.2019. Každý súťažiaci, ktorý splní podmienky súťaže, bude do žrebovania zaradený len raz - bez ohľadu na to, koľko inzerátov si pridá medzi Obľúbené ❤.

Všetky informácie o súťaži nájdete tu: Bývať v prenájme celý rok zadarmo