Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Výhľad na Tirolské Alpy z bazéna na hotelovej streche

Napísal Róbert Bosák, 29.10.2018

Čo projekt, to prekvapenie. Architekti sa zrejme dohodli, že to najlepšie zo svojej práce si nechajú práve pre zákazky v juhotirolských Alpách. Práve tam totiž pred nedávnom dokončili ďalší zaujímavý projekt, ktorý sa zaskvel unikátnym strešným bazénom.

 

Tirolské Alpy sa v poslednom čase stávajú domovom viacerých originálnych objektov, ktoré prekvapujú nielen svojim vzhľadom, ale aj vnútorným vybavením. Takým je aj horský hotel Bergfink, ktorý okrem iného vzbudzuje pozornosť strešným bazénom. Na tom by nebolo nič zvláštne, ak by výhľad sponad jeho hladiny nepatril k tým najkrajším, aké možno v tejto časti Álp uzrieť.

 

Renovácia zmenila hotel na nepoznanie

 

Napriek tomu, že spomínaný bazén je hlavným lákadlom hotela Bergfink, ani zďaleka nie je jediným. Horské ubytovacie zariadenie sa totiž stalo pýchou talianskeho mesta Soprabolzano vďaka viacerým prednostiam, ktoré sú výsledkom polročnej rekonštrukcie. Práve tá zmenila Bergfink z priemerného horského hotela na nadštandardný alpský minirezort schopný hýčkať aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Zdroj: www.booking.com


Bazén je súčasťou privátnych kúpeľov

 

Všetky lákadlá hotela na čele so strešným bazénom sa týkajú oblasti wellnessu a starostlivosti o zdravie, ktorá sa sústredí vo vrchnej časti hotela. Práve v nej sú sústredené luxusné privátne kúpele, ktorých súčasťou je aj unikátny bazén umiestnený priamo na streche. V rámci pobytu a záujmu o využitie hotelových wellness služieb je však k dispozícii aj sauna, masážna sála či priestranné vírivé vane zriadené za presklenou stenou, ktorá takisto umožňuje skvelý výhľad.

Zdroj: www.booking.com 


Rozprávkové scenérie Tirolských Álp

 

Bergfink síce nie je prvým hotelom, na ktorého streche si môžu hostia zaplávať, no svojou štruktúrou a zariadením sa od iných strešných bazénov výrazne líši. Ojedinelým znakom je napríklad jeho zastrešenie, ktoré chráni hostí pred dažďom, čiastočne aj pred vetrom. Tento kryt bol zároveň navrhnutý tak, aby vytváral dojem akéhosi tunela či jaskyne, čo podporuje jedinečný zážitok z plávania obohateného fascinujúcim výhľadom na krásne alpské scenérie.

Zdroj: www.booking.com 


Pre hostí je k dispozícii 25 útulných izieb

 

Renovácia zmenila vybavenie hotela, no jeho veľkosť a ubytovacie kapacity nechala v takmer identickom stave. Majitelia majú pre hostí 25 izieb vo vysokom štandarde, v ktorých nechýba požadované vybavenie. Každá z izieb je navrhnutá v duchu miestneho alpského dizajnu, takže hostia sa môžu tešiť na prírodné materiály s jemnými svetlohnedými odtieňmi dreva v hlavnej úlohe.

Zdroj: www.amoma.com 


Text: Róbert Bosák

Foto: www.booking.com, www.amoma.com