Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Vodná hmla – osviežujúci letný pomocník do každej záhrady

Napísal Róbert Bosák, 20.05.2019

Na začiatok letnej sezóny v záhradách a exteriéroch si ešte chvíľu počkáme. Prípravy na ňu už ale u mnohých z nás prebiehajú naplno. V rámci snahy o skompletizovanie výbavy sa tak môžeme rozhliadnuť po viacerých praktických doplnkoch, napr. po vodnej hmle.

 

Pojem vodná hmla je zatiaľ v našich končinách známy skôr z námestí. Postupne sa s ním ale zoznamujú aj majitelia tunajších domov, a to nielen na papieri. Stále viacej z nich po takomto šikovnom pomocníkovi aj siaha. Niet sa čo čudovať. Počas najhorúcejších letných dní je viac ako vítaným doplnkom.

Zdroj: www.blognoithatcu.com 


Praktický ochladzovač vzduchu

 

Hlavná úloha vodnej hmly ako záhradného doplnku je jednoznačná. Jej prítomnosť v exteriéri má ochladzovať suchý a horúci vzduch, čím prispeje k udržiavaniu sviežejšej atmosféry počas trávenia času na záhrade, v altánku alebo na terase. Komfortu pri využívaní takéhoto doplnku pomáha aj jednoduchá inštalácia na strešnej časti altánku alebo na zábradliach kdekoľvek na dvore. Vodná hmla sa následne napojí na vodovod a môže začať pracovať.

Zdroj: www.cool-off.com 


Pomáha chrániť aj proti hmyzu

 

Osviežujúca funkcia nie je jediná, ktorú má vodná hmla plniť. Od tohto zariadenia sa očakáva aj ochrana proti hmyzu, a to bez toho, aby boli potrebné nejaké dezinsekčné opatrenia. Vodná para vychádzajúca z nainštalovaných tryskov je totiž pre komáre a iný letný hmyz poriadnou prekážkou. O to viac bude letný večerný relax strávený pod oblohou plnou hviezd príjemnejší.

Zdroj: www.mistcooling.com 


Nielen do exteriérov pri domoch

 

Ako sme spomenuli v úvode, vodná hmla je Slovákom známa najmä z námestí. Podobne ako majitelia domov ju však môžu využiť napríklad aj prevádzkovatelia reštaurácií. Samozrejme, s maximálnym ohľadom na prísediacich zákazníkov. Vodná para by sa totiž mala rozprašovať mimo ich dosah tak, aby bol vzduch svieži a hostia suchí.

Zdroj: www.mistamerica.com 


Pri kúpe vodnej hmly to v porovnaní s minulými rokmi vyzerá ohľadom dostupnosti na trhu podstatne lepšie. Viacerí on-line predajcovia ponúkajú sety s niekoľkými tryskami, ktoré sa dajú kúpiť v pravidelných výpredajoch. Ponuka sa zlepšuje aj v kamenných predajniach, kde vám môžu pomôcť aj s inštaláciou a spustením prevádzky.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: rfmcinc.com, www.blognoithatcu.com, www.cool-off.com, www.mistcooling.com, www.mistamerica.com