Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Vo Vysokých Tatrách sa opäť stavali najkrajšie ľadové sochy

Napísal Róbert Bosák, 15.01.2019

Dnes trochu nezvyčajne nahliadneme do sveta dizajnu a umenia, konkrétne na ľadové sochy a ich tvorbu. Tie sa totiž pri príležitosti ďalšieho ročníka akcie Tatry Ice Master aj tento rok ukázali vo svojej plnej paráde.

 

Uplynulý víkend sa vo Vysokých Tatrách dalo opäť spojiť príjemné s užitočným. Práve tieto dni patrili v poradí už 7. ročníku populárneho podujatia Tatry Ice Master. Fanúšikovia snáď najkrajšieho ľadového umenia si tak znova prišli na svoje. Stačilo navštíviť Hrebienok a byť súčasťou „boja“ o vytvorenie najlepšieho mrazivého diela.

Zdroj: slovakia.travel 


20 najkrajších ľadových sôch z 50 ton ľadu

 

10 krajín, 20 umeleckých diel, 50 ton ľadu. Aj takéto čísla priniesol posledný ročník podujatia Tatry Ice Master, na ktorom sa po roku opäť predstavili tvorcovia najkrajších ľadových sôch sveta. Aj keď víťazmi mohli byť len tí najlepší, jednotlivé diela dokázali, že majstrami svojho oboru sú všetci zúčastnení.

Zdroj: slovakia.travel 


Prvenstvá putovali do Mongolska a Ruska

 

Držiteľmi majstrovského titulu sú tento rok hneď 2 dvojice. Súťažilo sa totiž v 2 kategóriách, v ktorých si zmerali sily umelci z 10 krajín vrátane domáceho Slovenska.

 

Kategória Gotika:

3. miesto – Slovensko (Miroslav Trnovský, Michal Husár)

2. miesto – Japonsko (Junichi Nakamura, Hiroaki Kimura)

1. miesto – Mongolsko (Baatar Dorjnamjil, Khashbaatar Solongo)

Zdroj: www.podtatranske-noviny.sk 


Kategória Voľný štýl:

3. miesto – Česko (Marián Maršálek, Ondřej Procházka)

2. miesto – Mongolsko (Baatar Dorjnamjil, Khashbaatar Solongo)

1. miesto – Rusko (Andrej Molokov, Sergej Potašev)

Zdroj: www.podtatranske-noviny.sk 


Podujatie oživil pestrý sprievodný program

 

Organizátori sa môžu tešiť hlavne z toho, že víkend plný ľadového umenia dokázal aj tento rok prilákať hojnú návštevu. Tá si okrem umeleckého majstrovstva mohla vychutnať aj radu zaujímavých podujatí. Sprievodný program 7. ročníka totiž ovládli aj také mená ako SĽUK, Billy Barman či Peter Bič Projekt.


Diela, ktoré boli vytvorené na podujatí Tatry Ice Master 2019 je možné vidieť v Tatranskej galérii ľadových majstrov na Hrebienku alebo hneď vedľa miestnej lanovky.  

 

Text: Róbert Bosák

Foto: slovakia.travel, www.podtatranske-noviny.sk