Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Vo Frankfurte pripravujú januárový festival Christmasworld

Napísal Róbert Bosák, 28.12.2018

Tohtoročné Vianoce sú za nami, no sviatočná výzdoba, dekorácie a vybavenie spojené s najkrajšími sviatkami roka si o mesiac získajú pozornosť opäť. Vo Frankfurte totiž prebehne ďalší ročník tradičného festivalu Christmasworld.

Zdroj: christmasworld.messefrankfurt.com


Komu sa 3 dni vianočných sviatkov mália, ten sa môže ponoriť do pôvabu sviatočnej výzdoby aj o mesiac. Podarí sa vám to, ak pred koncom januára navštívite tradičné nemecké výstavisko Messe Frankfurt, kde prebehne ďalší ročník spomínaného festivalu Christmasworld, akcia, ktorá je už niekoľko rokov najväčším podujatím svojho druhu.

Zdroj: christmasworld.messefrankfurt.com 


To najlepšie z najnovších vianočných trendov

 

Práve na tomto festivale sa návštevníci budú môcť oboznámiť s tým najnovším, čo má oživiť svet vianočného interiérového dizajnu počas budúcoročných sviatkov. Desiatky spoločností z desiatok štátov predstavia nové kolekcie rôznych vianočných ozdôb a bytových doplnkov. Chýbať medzi nimi nebudú nové trendy ani staronové dekorácie schopné vniesť do príbytkov pravý sviatočný vkus.

Zdroj: christmasworld.messefrankfurt.com 


Súčasťou budú doplnky pre ďalšie sviatky

 

Aj keď vianočná tematika ovláda každý ročník tohto festivalu, miesto na ňom si už tradične nachádzajú aj doplnky pre ďalšie sviatky v roku. Kvety, sviečky a bytové dekorácie vystavené na festivale sú totiž navrhované aj pre špeciálne príležitosti, napríklad na Deň sv. Valentína či Deň matiek. Na svoje si prídu aj cateringové firmy, ktoré sa môžu prísť inšpirovať pri hľadaní exkluzívnych doplnkov na prípravu slávnostného stolovania.

Zdroj: christmasworld.messefrankfurt.com 


Festival Christmasworld sa uskutoční na výstavisku Messe vo Frankfurte nad Mohanom v dňoch od 25. do 29. januára 2019.

Zdroj: worldexgroup.com 


Text: Róbert Bosák

Foto: christmasworld.messefrankfurt.com, worldexgroup.com