Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Vlastný vkus vs. nasledovanie trendov

Napísal Róbert Bosák, 18.08.2014

Výber nehnuteľnosti, kúpa interiérových doplnkov alebo zaobstarávanie rozličných častí exteriérov, každú z tejto voľby sprevádzajú dva možnosti, podľa čoho sa rozhodovať. Či sa necháte inšpirovať aktuálnou módou alebo si vyberiete podľa vlastného vkusu, konečný verdikt je len a len na Vás, no my sa pozrieme na obe možnosti zblízka.

Zdroj: www.bvstudio.eu


Výber podľa svojho jedinečného vkusu alebo nasledovanie najnovších prichádzajúcich trendov zo sveta interiérov sa takisto týka aj zariaďovania príbytkov vrátane výberu konkrétnych doplnkov. Výsledkom tohto rozhodnutia má byť v prvom rade harmonická atmosféra a príjemné domáce pohodlie vytvárajúce komfort. Ide predsa o Vaše bývanie, Vaše súkromie a Vaše chvíle prežívané v daných miestnostiach, takže je úplne prirodzené, že by ste si mali pripraviť prostredie starajúce sa o pocit spokojnosti. 

Zdroj: www.hezkydetskynabytok.sk


Podľa seba s čarom jedinečnosti


Možno sa Vám už v mysli vytvorila predstava o pohodlnom hniezdočku prinášajúcom domácu pohodičku. Alebo chcete nechať túto prácičku na úplnu improvizáciu. Každopádne, základom je nechať sa viesť vlastným vkusom, vďaka čomu bude interiér dýchať Vašou tvorivosťou a práve vtedy budú všetky priestory zladené prirodzene. Nezabúdajme na to, že pri tomto spôsobe nepotrebujete žiadne rady, tipy, návody, návrhy ani poradenstvo. Celý projekt sa odohráva vo Vašej hlave a nasledovaním svojho vkusu ho aj dokončíte. Nech obydlie prináša závan svojskej kreativity a pôsobí jedinečne a nenapodobiteľne.


Výhody použitia svojho vkusu :


- vystačíte si úplne sami a nepotrebujete žiadne vonkajšie podnety

- zariadenie sa nesie v autentickom duchu, takže je málo pravdepodobné, že podobný štýl sa nájde inde

- farby, materiály a dekorácie si doladíte podľa svojich vlastných nápadov

- žiť v byte zariadenom podľa seba prináša väčšiu spokojnosť z vytvoreného diela

Zdroj: www.zvintr.cz


V ústrety trendom


Mnohí ľudia chcú mať rovnaké priestory ako vidia na internete, v katalógoch alebo počas návštev svojich známych. Sú ochotní platiť za služby rôznych návrhárov a nechávajú si vypracovávať drahé vizualizácie. Táto skupina ľudí síce má moderné bývanie a často sú ich interiéry "výkladovým" príkladom pre ostatných, no chýba v tom originálnosť a kúsok majiteľa, ktorého osobnosť by vlastne navrhnutý interiér vystihoval. Preberanie námetov z rôznych médií a trendových inšpirácií nevyjadruje charakter vlastníka, ale konkrétneho profesionála, ktorý daný reklamovaný interiér navrhol. Tým pádom sa stráca tá povestná jedinečnosť, ktorá je na celom postupe najkrajšia.


Prínos kopírovania trendov :


- interiér bude zariadený podľa návrhov rôznych slávnych profesionálov

- trendový štýl bude pôsobiť zorganizovane a moderne

- môžeme očakávať rôzne špeciálne prvky príznačné pre "módne návrhy"

Zdroj: www.creoline.sk


Pokiaľ ste sa ocitli vo váhavej situácií, môžete ešte skúsiť hľadať nejaký prienik medzi svojim originálnym vkusom a kopírovaním trendov. Takejto zlatej strednej cesty sa drží väčšina obyvateľov, nakoľko si vyberajú z rôznych moderných prvkov, no vždy sa nechávajú viesť intuíciou a rozhodnú sa podľa sympatií a svojej vlastnej predstavy o dizajne. Móda, trendy a všetky tie komerčné novinky sa tak stávajú iba inšpiráciou, ktorá v žiadnom prípade nedominuje nad vlastnými nápadmi. Takýto krok sa dá iba schváliť a nie je žiadnym bezduchým kopírovaním bez zapojenia svojej kreativity, takže pokojne to vyriešte aj týmto spôsobom.


Text : Róbert Bosák

Foto : bvstudio.eu, hezkydetskynabytok.sk, zvintr.cz, creoline.sk