Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Vláda podporí rekonštrukciu Hlavnej stanice v Bratislave

Napísal Róbert Bosák, 04.09.2018

Katastrofálny stav Hlavnej stanice v Bratislave je už dlhé roky tŕňom v oku domácich aj cestujúcich z iných častí Slovenska či okolitých krajín. Zmeniť to má revitalizácia, ktorú chce prisľúbenou čiastkou podporiť aj vládny kabinet.

Zdroj: www.wikipedia.org 


Prvé rekonštrukcie už na Hlavnej stanici prebiehať začali, no výraznejšie zmeny by malo byť vidno až budúci rok. To ale závisí aj od toho, či vláda splní svoj sľub a na obnovu zastaraného staničného objektu s okolitým priestranstvom peniaze skutočne poskytne. Práve vďaka jej podpore sa bude môcť spraviť ešte väčší kus roboty a postupne dávať priestory do poriadku.

Zdroj: www.travelblog.org 


Premiér prisľúbil podporu vo výške 2,8 milióna eur

 

Na kompletnú obnovu staničného objektu to určite stačiť nebude, no budova si vďaka týmto peniazom bude môcť užívať vynovenú vizáž. 2,8 mil. € je dosť na to, aby sa spravili fasády, osadilo nové osvetlenie a upravil interiér, ktorý si už urgentne pýta novú podobu. Tú požaduje aj premiér, ktorý sa sľúbenou čiastkou zaviazal prispieť k tomu, aby vzhľad Hlavnej stanice nadobudol krajšiu a modernejšiu podobu.

Zdroj: kelly-dean.blogspot.com 


Obnova má byť hotová do hokejových majstrovstiev

 

Rekonštrukčné práce na Hlavnej stanici by mali byť hotové v prvej polovici budúceho roka. Podľa vyhlásení z vládnych kruhov sa v súvislosti s ich ukončením spomína termín ešte pred začiatkom hokejového šampionátu, ktorý sa v máji uskutoční práve u nás. Mnohí fanúšikovia budú pri cestovaní na zápas využívať aj vlakové spojenia, takže vynovená železničná stanica by nám mala spraviť o niečo lepšiu vizitku.

Zdroj: www.flickr.com 


Snáď neostane len pri prázdnych sľuboch a obraz Hlavnej stanice bude na budúci rok o čosi vľúdnejší. Priestor, ktorý vytvára zahraničným návštevníkom prvý dojem o Slovensku, si síce zaslúži rozsiahlejšiu obnovu, no po rokoch čakania a naťahovania situácie je úspechom už to, že sa vôbec niečo začalo robiť.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.tasr.sk

Foto: www.wikipedia.org, www.travelblog.org, kelly-dean.blogspot.com, www.flickr.com