Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Viedeň naďalej ovláda rebríček najlepších miest na život

Napísal Róbert Bosák, 11.09.2019

Rakúska metropola to dokázala znova. Svoju dominanciu v jednom z  najprestížnejších rebríčkov najlepších miest na svete potvrdila aj v tomto roku. Po tom, čo vlani zosadila z vedenia austrálske Melbourne, nedala konkurencii šancu ani teraz.

 

Bezpečie, slušná občianska vybavenosť, kvalitná infraštruktúra či dôraz na ochranu životného prostredia. To sú len niektoré z faktorov, ktorými disponujú najlepšie mestá na život. Viedeň tieto kritériá spĺňa priam dokonale, inak by si vedenie v rebríčku The Global Liveability Index neobhájila.

 

2. prvenstvo po sebe

 

V rebríčku, ktorý už tradične zostavuje The Economist Intelligence Unit, sa Viedni podarilo vyhrať už druhýkrát po sebe. V hodnotení poroty, ktorá sledovala hneď 30 faktorov od úrovne vzdelania cez zdravotnú starostlivosť až po prepojenie MHD, získala 99,1 bodov zo 100, čím si vedúcu pozíciu jednoznačne obhájila.

Zdroj: wien.info


TOP 10 v The Global Liveability Index 2019 :

 

1. Viedeň (Rakúsko)

6. Vancouver (Kanada)

2. Melbourne (Austrália)

7. Toronto (Kanada)

3. Sydney (Austrália)

8. Tokio (Japonsko)

4. Osaka (Japonsko)

9. Kodaň (Dánsko)

5. Calgary (Kanada)

10. Adelaide (Austrália)

Zdroj: www.eiu.com

 

Bratislava si polepšila, no je až na 64. mieste

 

V rebríčku sa medzi 140 hodnotenými mestami objavila opäť aj Bratislava, no tá ani tento rok nehrá prvé husle. Napriek miernemu zlepšeniu skončila až na 64. mieste, takže vidina TOP 50 je pre obyvateľov nášho hlavného mesta stále vzdialená. Ešte ďalej od vedúcej päťdesiatky je Praha, ktorej obyvatelia žijú až v 69. najlepšom meste sveta.

Zdroj: welcometobratislava.eu

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.eiu.com

Zdroj foto: wien.info, welcometobratislava.eu