Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Viedeň čaká nový ročník najväčšieho veľtrhu o bývaní

Napísal Róbert Bosák, 04.03.2017

V rámci pestrej medzinárodnej sezóny veľtrhov zameraných na stavebníctvo a bývanie sa presunieme do susedného Rakúska. V neďalekej Viedni sa totiž schyľuje k otvoreniu ďalšieho ročníka najväčšieho veľtrhu o bývaní.

 

To najlepšie, čo sa v oblasti bývania a interiérového dizajnu momentálne deje, a to všetko za účasti popredných spoločností z Rakúska a okolitých krajín. Aj takto môže znieť pozvánka na ďalší ročník prestížneho rakúskeho veľtrhu Wohnen und Interieur 2017, ktorý už o pár dní otvorí brány tisíckam domácich aj zahraničných návštevníkov.

Zdroj: stadt-wien.at

 

Najväčší veľtrh o trendoch v bývaní

 

Témy ako bývanie, interiérový dizajn, životný štýl a doplnky do záhrady budú sprevádzať program veľtrhu aj tento rok. Na viedenskom výstavisku Messe sa opäť predstaví smotánka medzi firmami pôsobiacimi v tejto brandži. Účasť prisľúbilo viac ako 500 vystavovateľov z rôznych krajín, na ktorých sa prídu pozrieť návštevníci z celej strednej Európy.

Zdroj: pronatura.at

 

Čo uvidíme na veľtrhu:

 

- novinky zo sveta nábytku a doplnkov do bytu

- prezentáciu najpredávanejších bytových textílií

- svetelnú techniku do bytov, domov a kancelárií

- doplnky do záhrady a ďalších častí exteriérov

- najnovšie technológie pre spracovanie dreva

Zdroj: vienna.at

 

Bohatý sprievodný program

 

Okrem hlavných bodov programu orientovaných na prezentáciu aktuálnych noviniek na trhu si organizátori dali námahu pripraviť bohatý sprievodný program. Návštevníci sa môžu tešiť na množstvo kultúrnych a vzdelávacích aktivít, ktoré majú zvyšovať ich povedomie o danej tematike. Cieľ je jasný, nejde len o podporu predaja nových produktov, ale o celkovú snahu skvalitňovať úroveň bývania vedúcu ku komfortnejším a úspornejším interiérom.

Zdroj: vertag-strohmayer.at

 

Otvorenie jedného z najrešpektovanejších európskych veľtrhov o bývaní je na spadnutie. Všetko vypukne už 11.marca, pričom bohatý program bude pokračovať až do 19.marca. V rámci početnej medzinárodnej účasti sa predpokladá aj návšteva mnohých Slovákov, ktorých nájdeme takisto v pozícii vystavovateľov, takže určite sa má na čo tešiť aj našinec.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : brabbu.com, stadt-wien.at, pronatura.at, vienna.at, vertag-strohmayer.at