Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Veľtrhy CONECO a RACIOENERGIA začínajú už zajtra

Napísal Róbert Bosák, 21.03.2017

Priaznivci najnovších stavebných a architektonických trendov si opäť prídu na svoje. Sezóna domácich veľtrhov už zajtra pokračuje ďalším veľkým podujatím, ktoré nás vtiahne do sveta stavieb a rekonštrukcií budov.

 

Dvojica najväčších slovenských veľtrhov zameraných na stavbu a rekonštrukciu otvára svoje ďalšie ročníky. Prestížne podujatia CONECORACIOENERGIA orientované na aktuality zo stavebníctva začínajú hneď zajtra a fanúšikovia týchto tradičných podujatí doplnených 4. ročníkom veľtrhu Voda  ich môžu podporiť svojou osobnou účasťou v bratislavskej Inchebe.


CONECO prebehne už po 38-krát

 

Máloktoré veľtrhy v našom regióne majú takú bohatú históriu ako práve CONECO. Podujatie plné noviniek z oblasti výstavby a rekonštrukcií ponúkne návštevníkom to najlepšie zo svojho oboru už po 38-krát. Aj tento rok vystavovatelia predstavia novinky medzi oknami, dverami, podlahovými krytinami a iným bytovým či záhradným zariadením.

Zdroj: siea.sk 

RACIOENERGIA zaháji 27.ročník

 

CONECO a RACIOENERGIA fungujú roky v dokonalej symbióze a jeden bez druhého si ich ani nevieme predstaviť. V prípade druhého menovaného veľtrhu ide o mladšieho brata, ktorý sa špecializuje na horúce aktuality z oblasti energií a zariadení pracujúcich s energiou. Ponuka vystavovateľov tak bude opäť plná najnovších materiálov, technológií a domácich doplnkov.

Zdroj: siea.sk 

4.ročník mladého veľtrhu VODA

 

Bohatý program prestížneho podujatia sa vyššie uvedenými akciami nekončí a hostia si užijú ešte jeden veľtrh, ktorý sa stal neodmysliteľnou súčasťou programu. Ide o 4.ročník veľtrhu VODA, na ktorom sa prezentujú moderné zariadenia a technológie predávané kvôli podpore  domáceho využitia vody, vodného hospodárstva protipovodňových opatrení.

Zdroj: incheba.sk

 

Praktické informácie pre návštevníkov veľtrhu:

 

Čas a dátum konania : 22.marec – 25.marec, od 9:00 do 18:00

Miesto konania : výstavisko Incheba, Bratislava – Petržalka

Vstupné : 6€ základné, 4€ zľavnené

Zdroj: plasticportal.eu

 

Text : Róbert Bosák

Foto : atrium.sk, plasticportal.eu, siea.sk, incheba.sk