Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Väčšina slovenských bizniscentier zvládla koronakrízu bez problémov

Napísal Róbert Bosák, 29.09.2020

Kým niektoré odvetvia poslala koronakríza do červených čísel, iné ju zvládli bez väčších problémov. Príkladom sú práve bizniscentrá, na ktorých fungovaní pandémia nenechala veľké stopy. Niektorým z nich sa dokonca podarilo svoju pozíciu ešte vylepšiť.

 

Vývoj v oblasti bizniscentier ako tretieho najväčšieho priemyselného odvetvia má na domácu ekonomiku značný vplyv. Akýkoľvek rast alebo prepad, ktorý zaznamená, sa môže okamžite prejaviť v kľúčových ekonomických ukazovateľoch. Po vypuknutí koronakrízy tak bolo celé odvetvie neustále sledované. Štatistiky ale ukazujú, že väčšina bizniscentier situáciu zvládla.

Zdroj: www.newsbeezer.com 


84 % bizniscentier sa zaobišlo bez štátnej pomoci

 

Jedným z „meradiel“ ohrozenia ekonomickej stability firiem bol po vypuknutí pandémie aj záujem o rôzne druhy štátnej pomoci. Zo strany bizniscentier bol dopyt po takejto podpore nízky. Podľa čísel, s ktorými prišla Americká obchodná komora v SR, sa bez nej zaobišlo až 84 % tunajších bizniscentier, čo len potvrdzuje, že situáciu celkom dobre zvládli.

 

Počet zamestnancov medziročne vzrástol o 3,5 %

 

Niektorým z bizniscentier sa počas koronakrízy nielenže podarilo zaobísť bez štátnej pomoci, dokonca dokázali zvýšiť svoju produktivitu. K ukazovateľom, ktorý to potvrdzuje, patrí napr. medziročné porovnanie počtu zamestnancov. Ten bol vlani nižší o 3,5 % ako v priebehu tohto roka. Nárast zamestnanosti má zároveň pokračovať ďalej. Necelá tretina bizniscentier ohlásila možné rozširovanie pracovných tímov. Na druhej strane, desatina z nich zvažuje ich redukciu.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.tasr.sk

Zdroj foto: www.newsbeezer.com