Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

V Žiline začala ďalšia etapa modernizácie zastávok MHD

Napísal Róbert Bosák, 04.04.2023

Väčšia plynulosť premávky, novšie a kvalitnejšie vybavenie, vyšší komfort pre cestujúcich. Aj to má priniesť modernizácia zastávok MHD v Žiline. Mesto pred niekoľkými dňami začalo s obnovou ďalších prístreškov.

 

Mesto Žilina zahájilo projekt modernizácie zastávok MHD v roku 2018. V prvej etape, ktorá trvala do roku 2019, ich prešlo obnovou 26. Vďaka peňažným prostriedkom z Integrovaného regionálneho operačného programu sa v rámci 2. etapy prebiehajúcej v rokoch 2020-2022 kompletne zrekonštruovalo ďalších 7 zastávok. Okrem toho bol v Žiline vybudovaný 1 nový prístrešok. Projekt aktuálne pokračuje ďalšou etapou.

Zdroj: zilina-gallery.sk

 

V pláne je modernizácia 13 zastávok

 

Cieľom začatej etapy je modernizácia 13 zastávok MHD. Podobne ako v predošlých fázach projektu, aj táto etapa je zameraná na kompletnú obnovu jednotlivých zastávok. Všetky budú mať opravený prístrešok aj nástupnú plochu. Zastávky sa upravia tak, aby disponovali väčšou kapacitou a zabezpečovali bezbariérový prístup. Cestujúci budú mať k dispozícii odpadkové koše, lavičky a funkčné automaty na lístky.


Rekonštrukcia za viac ako 1,4 mil. €

 

Modernizácia 13 zastávok si vyžiada celkové náklady vo výške približne 1,45 mil. €. Aj pri tejto etape bude väčšina nákladov financovaná prostriedkami z Integrovaného regionálneho operačného programu. Mesto z neho získalo na realizáciu tejto etapy 1,33 mil. €. Zvyšnú časť nákladov potrebných na kompletnú rekonštrukciu vybraných zastávok doplatí peniazmi z vlastného rozpočtu.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – tasr.sk

Zdroj foto: zilina-gallery.sk